BETOSFAIRA

Δυνατή τριάδα απο το World League

Δυνατή τριάδα απο το World League

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Άλλη μια μαγική μέρα είχαμε χθες και κάναμε το απόλυτο. Ας ελπίσουμε και σήμερα οι 3 ομάδες που θα εμπιστευτούμε να κάνουν το χρέος τους και να μας δικαιώσουν…

Ιαπωνία-Πορτογαλία

Στην Σλοβακία θα γίνει ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες και θα εμπιστευτούμε φυσικά την Πορτογαλία. Όποιος είδε τα χθεσινά παιχνίδια μπορεί να καταλάβει γιατί θα εμπιστευτούμε σήμερα τους Πορτογάλους.

Η Ιαπωνία έχει πάει στην Σλοβακία χωρίς 4 βασικότατατους παίκτες και χθες έχασε 3-0 σετ απο την Σλοβακία. Απο την άλλη η Πορτογαλία έχασε μεν 3-2 απο την Αυστραλία αλλά έδειξε πολύ καλά στοιχεία και με μία εμφάνιση ανάλογη της χθεσινής η Πορτογαλία θα κερδίσει εύκολα το παιχνίδι.

Βουλγαρία-Αργεντινή

Στο Ζενίτ της Ρωσίας θα γίνει η συγκεκριμένη αναμέτρηση και η πλήρης Βουλγαρία είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης. Η Βουλγαρία έχασε χθες με 3-0 σετ απο την Γαλλία και σήμερα όπως όλα δείχνουν θα κάνει την πρώτη νίκη στην διοργάνωση.

Όσο για την Αργεντινή δεν έχω να πω και πολλά… Αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται η ομάδα. Έχει έρθει στο Καζάν χωρίς τα μεγάλα της αστέρια και δεν την βλέπω ικανή με αυτό το ρόστερ να διεκδικήσει κάτι καλό στην διοργάνωση.

Ρωσία-Γαλλία

Οι Ρώσοι ναι μεν έχουν την έδρα αλλά στο World League έχουν εκτός όλα τους τα αστέρια. Μπούτκο,Μουζέρσκι,Μιχαίλοφ,Τετιούκιν είναι εκτός αποστολής και το έργο κόντρα σε μία ΟΜΑΔΑ όπως η Γαλλία θα είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Οι Γάλλοι τι κι αν αποσύρθηκε απο την Εθνική ο Ρουζιε; Τι κι αν είναι εκτός ο Ν Γκαμπέ; Έχουν απο πίσω άλλες 2 εξάδες και κάνουν ότι θέλουν…Στο χέρι της Γαλλίας είναι σήμερα η νίκη και θα ποντάρω στους τρικολόρ…

Πρόταση

Ιαπωνίά-Πορτογαλία 2 (2,00)
Βουλγαρία-Αργεντινή 1 (1,33)
Ρωσία-Γαλλία 2 (1,83)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.