A2

Δύο «φιλοξενούμενες» στο Χαλάνδρι

Δύο «φιλοξενούμενες» στο Χαλάνδρι

Ιστορικό χαρακτήρα έχει το αυριανό ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Α2 Γυναικών, όπου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής η νεοφώτιστη ομάδα του ΓΣ Χαλανδρίου υποδέχεται στις τον πρωτοπόρο Πορφύρα,για πρώτη φορά φέτος στη φυσική του έδρα, το κλειστό γυμναστήριο ”Ν. Πέρκιζας”. Το παιχνίδι πραγματοποιείται σε ιδιαίτερο καθεστώς, καθώς λόγω της άδειας περιορισμένης ισχύος, η αστυνομία θα επιτρέψει αυστηρά την προσέλευση 30-35 ατόμων απο κάθε ομάδα.

Για την γηπεδούχο ομάδα του Στέλιου Ατσιδαύτη, που με τρεις όλες κι όλες προπονήσεις στο κλειστό που θα διεξαχθεί το ματς, θα είναι σαν φιλοξενούμενες στο ίδιο τους το σπίτι, η αυριανή αναμέτρηση αναμένεται να αποτελέσει ένα καλό τέστ ενόψει της απαιτητικής συνέχειας του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά η προετοιμασία της ομάδας , που στα φετινά παιχνίδια, χρησιμοποιεί ως έδρα το κλειστό του Παπάγου, ώστε να δινεται η δυνατότητα στις φιλοξενούμενες ομάδες να έχουν και το κόσομο τους

“Αρχικά είχαμε προτείνει στον Πορφύρα να κάνουμε αλλαγή έδρας. Να πάιξουμε τώρα στην έδρα σας και το άλλο ματς σε εμας, αλλά δεν έγινε δεκτή η πρότασή μας, καθώς κάποιοι από το πειραϊκό σωματείο θεώρησαν πως με τον τρόπο αυτό η ομάδα θα βγει από τον προγραμματισμό της, κάτι που έγινε σεβαστό, αν και θα θέλαμε αυτό το ματς να το παρακολουθήσουν περισσότεροι θεατές. Για μας αυτό είναι το πρώτο ματς που θα δώσουμε στο Ν. Πέρκιζας και οι κοπέλες θα έλεγα πως δεν το έχουν νιώσει καθόλου ως σπίτι τους αυτό το γήπεδο” δήλωσε στο www.volleyplanet.gr o γενικός αρχηγός της ομάδας, Νίκος Γώγος.

Για τον αήττητο Πορφύρα, που μαζί με το Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό ισοβαθμεί με 15 βαθμούς στην κορυφή του ομίλου, έχοντας μόλις ένα τρίποντο πίσω τους το 3ο ΓΣ Χαλανδρίου, το κυριακάτικο ντέρμπι αποτελεί ασφαλώς μία επικίνδυνη έξοδο για την ομάδα του Βασίλη Καλογερόγιαννη, που μετρά 5 συνεχόμενες νίκες.

Φωτό: ΓΣ Χαλανδρίου

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...