A2

Διπλά φιλικά η Κόρινθος

Διπλά φιλικά η Κόρινθος

Με δύο  εντός έδρας φιλικά, θα συνεχιστεί η προετοιμασία της Κορίνθου. Το πρώτο θα γίνει την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου με τον ΓΣ Χαλανδρίου  στις 19.00 ενώ το Σάββατο στις 18.00 παίρνουν σειρά οι Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας.

korinthos-filika-4567890

Μάλιστα η διοίκηση της Πελοποννησιακής ομάδας έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν με την παρουσία τους, τις αθλήτριες  του συλλόγου:

«Με δύο δυνατά φιλικά απέναντι στον Γ.Σ. Χαλανδρίου  την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στις 19:00 και με τις Αμαζόνες το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στις 18:00 συνεχίζει η Γυναικεία ομάδας μας την προετοιμασία της.

Προσκαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας αλλά και τους λάτρεις του Βόλεϊ, να βρεθούν αυτές τις μέρες στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κορίνθου και να στηρίξουν με την παρουσία τους τις αθλήτριές μας.»

korinthos-kartes-diarkeias-77777

Ανακοίνωση της διοίκησης για τις κάρτες διαρκείας

«Όπως και πέρσι έτσι και φέτος οι τιμές των καρτών διάρκειας παραμένουν στα ίδια επίπεδα των 20€ (Silver card) και των 50 € (Gold card ) όπου ισχύουν για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδος σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και φιλικά.

Επίσης όσοι αποκτήσουν την Gold Card θα μπορέσουν να έχουν πρόσβαση στο πούλμαν της ομάδος για τους εκτός έδρας αγώνες.

Μέσα από την διάθεση των καρτών διάρκειας στοχεύουμε στην αύξηση των εσόδων του συλλόγου μας για την νέα αγωνιστική χρόνια ούτως ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε ένα ακόμη εμπόδιο το οποίο δημιουργήθηκε έπειτα από την άδικη κατανομή της ομάδος μας στους ομίλους της Α2 Εθνικής κατηγορίας.»

Καλούμε τους φίλους του Α.Σ.Π. Κόρινθος να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν την ομάδα μας συνδράμοντας σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλεται.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...