ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δίπλα στην ΕΣΑΠ ο Βασιλειάδης

Δίπλα στην ΕΣΑΠ ο Βασιλειάδης

Το περίπτερο της ΕΣΑΠ στην Διεθνή Έκθεση SPORTEXPO που φιλοξενείται στην Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός δείχνοντας έτσι για μια ακόμη φορά επανέλαβαν την στήριξή τους στο βόλεϊ και την Volleyleague.

Την ευκαιρία να δει το περίπτερο της Volleyleague στην SPORTEXPO και παράλληλα να μάθει τα τελευταία νέα της μεγάλης κατηγορίας είχε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Τον Υφυπουργό Αθλητισμού υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατώρος, καθώς και το μέλος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Κώστας Παϊσιάδης.

Την ίδια ώρα στο περίπτερο της ΕΣΑΠ ήταν και αντιπροσωπία παικτών του ΠΑΟΚ αποτελούμενη από τους Τερζή, Τακουρίδη, Κωνσταντινίδη και Μπούτος, ενώ η υπεύθυνη επικοινωνίας της ΕΣΑΠ Εφη Μπούρα και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΕΣΑΠ Βασίλης Παπαγεωργίου.

Από το πρωί της Τετάρτης οπότε και η έκθεση άνοιξε τις πύλες της εκατοντάδες παιδιά από σχολεία της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας, αθλητές και παράγοντες επισκέπτονται την έκθεση. Το περίπτερο της ΕΣΑΠ βρίσκεται στο κτίριο 17,  περίπτερο  42, ενώ κοντά βρίσκεται και το περίπτερο της ΕΟΠΕ.