Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Διπλό «χτύπημα» με Κανέλλο, Μαρούλη

Διπλό «χτύπημα» με Κανέλλο, Μαρούλη

Στα “πράσινα” ντύθηκαν οι Μάκης Κανέλλος και Θάνος Μαρούλης προκειμένου να ενισχύσουν την φετινή προσπάθεια του Παναθηναϊκού για διάκριση.

Ένας λοιπόν από τους φετινούς πύργους του “τριφυλλιού”,  θα είναι ο 28 χρονος κεντρικός (2.01μ), Γεράσιμος Κανέλλος. Ο έμπειρος μπλοκέρ, από τη θητεία του σε πολλές ομάδες, έπειτα από δύο χρόνια συνεργασίας με τον Παμβοχαϊκό, επιστρέφει ξανά στην Αθήνα για να βοηθήσει τους “πράσινους” να πετύχουν τους φετινούς τους στόχους.

Αρωγός στην προσπάθειά του αυτή θα είναι και ο 27χρονος Ρεθυμνιώτης πρώην πασαδόρος του Ολυμπιακού και ένα από τα αγαπημένα παιδιά του τεχνικού Δημήτρη Ανδρεόπουλου, ο νεοαποκτηθείς, Θάνος Μαρούλης (1.88μ). Ο δις νταμπλούχος και κάτοχος ενός Λιγκ Καπ με τους ερυθρόλευκους, παρά τις πολλές προτάσεις που είχε εδώ και καιρό επέλεξε εύκολα να συνεργαστεί ξανά με τον Έλληνα προπονητή, που από την επιτυχημένη θητεία του στη Λαμία από το 2009-2012, εμπιστεύεται “με κλειστά ματια”. Ξέρει άλλωστε ότι ο Κορίνθιος τεχνικός, ως πρώην σπουδαίος πασαδόρος, μπορεί να τον βοηθήσει να εξελίξει και να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το παιχνίδι του.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...