A2

Δείπνο στον “πεινασμένο” για άνοδο ΟΦΗ από Ηρακλειώτη επιχειρηματία

Δείπνο στον “πεινασμένο” για άνοδο ΟΦΗ από Ηρακλειώτη επιχειρηματία

Έντονο είναι αυτές τις μέρες στο Ηράκλειο το κοντράστ συναισθημάτων στις τάξεις των φίλων των ΟΦΗ. Από τη μία πλευρά η στεναχώρια και η αγανάκτηση στους “Ομιλήτες” για την απόφαση υποβιβασμού της ποδοσφαιρικής ομάδας και από την άλλη η ικανοποίηση και η πίστη για την ιστορική άνοδο, παρθενική της ομάδας βόλεϊ του τεχνικού, Δημήτρη Ζλατιλίδη στα “σαλόνια” της Α1 Ανδρών.

Το καλό ξεκίνημα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ στα μπαράζ ανόδου, κερδίζοντας στην πρεμιέρα με 3-0 σετ τον Πανιώνιο έχει προκαλέσει ευφορία στις τάξεις των κρητικών, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Ρόδου, με την τοπική Ροδίων Άθλησις, για τη δεύτερη φάση των πλέι οφ της Α2 Ανδρών.

Κάτι που φάνηκε και στο δείπνο που παρέθεσε σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Αμμουδάρα, μετά το ματς με τους “κυανέρυθρους” ο επιχειρηματίας και φίλος του ΟΦΗ Δημήτρης Παπαδάκης.

volley_ofi 2

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ “η βραδιά κύλησε υπέροχα με τους παίκτες να απολαμβάνουν τα εδέσματα, αλλά και να έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, οι οποίες σε αυτή την περίοδο είναι στην κορύφωση τους, με τον ΟΦΗ να βρίσκεται σε καλό δρόμο, για την ιστορική επιτυχία, που επιδιώκει να βρεθεί δηλαδή, στο υψηλότερο σκαλοπάτι του Ελληνικού βόλεϊ.

Το κλίμα ήταν για μια ακόμη φορά εξαιρετικό και η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, πηγαίνει με καλή ψυχολογία στο σημαντικό παιχνίδι που δίνει το Σάββατο ( 9/3, 4μμ) στη Ρόδο.

Ο Δημήτρης Παπαδάκης, που έχει υπηρετήσει το μπάσκετ του ΟΦΗ στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά είναι πάντα κοντά, σε όλα τα τμήματα του ΟΦΗ (πέρσι είχε παραθέσει γεύμα και στο ποδοσφαιρικό τμήμα) ευχήθηκε στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, στον προπονητή Δημήτρη Ζλατιλίδη και τους αθλητές, καλή επιτυχία και άνοδο στην Α1 βόλει.

Το Διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το τμήμα βόλεϊ, ευχαριστούν τον Δημήτρη Παπαδάκη και το προσωπικό του ξενοδοχείου Goergia για την φιλοξενία και την στήριξη, στην προσπάθεια που κάνουν”.

Φωτό: mvpmagazine.gr / Ειρήνη Άγα

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...