BEACH VOLLEY

Η δράση…. στο Karavi Club

Η δράση…. στο Karavi Club

Η αντίστροφη μέτρηση για τα κορυφαία τουρνουά beach volley του καλοκαιριού στον Σχοινιά και το Karavi Club ξεκίνησε καθώς το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν τα Beach Volley Battle και το κλασικό King&Queen of the Beach.

Η ανακοίνωση από το Karavi Club

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και για πρώτη φορά καλούμε όλους τους προπονητές και όλα τα Beach Volley Clubs να συμμετέχουν στο πρώτο Beach Volley Battle. Ο κάθε προπονητής ή club μπορεί να συμμετέχει με δυο ανδρικές και δυο γυναικείες ομάδες όπου θα τους εκπροσωπούν στο τουρνουά.

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου το καθιερωμένο King & Queen of the beach του Σεπτεμβρίου. Δικαίωμα συμμετοχής στο King & Queen of the Beach έχουν όσοι έχουν συμμετάσχει έστω και σε ένα τουρνουά στο Karavi την σεζόν 2017.

Θα υπάρχουν πλούσια δώρα από τους χορηγούς μας όπως 2 ελεύθερες πτώσεις από το Skydive AthensCrocs , σκηνές camping από την Terra Nation Greece, δωροεπιταγές ταξιδιών απο την Seajets, ρούχα Quiksilver, γυαλιά RipCurl απο το hotstyle.gr, μπάρες δημητριακών από την Three Hearts Superbar, μπύρες Corona, και μπάλες beach volley από την Gala.

Δηλώσεις συμμετοχών μέχρι και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 14:00 στο FB Karavi Schinias ή στο mail: beachvolley@karavi.gr