CHALLENGE CUP

Δρίκος: «Άξιος πρεσβευτής, θέλει βοήθεια…»

Δρίκος: «Άξιος πρεσβευτής, θέλει βοήθεια…»

Με την  ευκαιρία της διήμερης περιοδείας του στην Θράκη, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Δρίκος απένειμε τα εύσημα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για τη δεύτερη συνεχόμενη πρόκρισή του στους “8” του Challenge Cup και στάθηκε στην ουσιαστική βοήθεια που χρειάζεται η ομάδα της πόλης από τους τοπικούς φορείς.

Ο κ. Δρίκος αφού παρακολούθησε το μεσημέρι στο κλειστό της Μαΐστρου τις προπονήσεις των διεθνών στα Κλιμάκια Αλεξανδρούπολης από τον Περιφερειακό Ομοσπονδιακό Προπονητή, Ανέστη Γιαννακόπουλο, στη συνέχεια βρέθηκε στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” για το ματς του Εθνικού με τη σερβική Σπάρτακ Λιγκ, στο τέλος του οποίου μάλιστα είχε επαφές με παράγοντες του αθλήματος και προπονητές βόλεϊ.

ethnikos_alexandroupolis_spartak_ligk

“Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με τη δεύτερη συνεχόμενη πρόκρισή του στους “8” συνεχίζει να κάνει το καθήκον κρατώντας ψηλά στην Ευρώπη τη σημαία του Ελληνικού βόλεϊ. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης όχι μόνο συμμετέχει, αλλά καταφέρνει για δεύτερη χρονιά και διακρίνεται σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μία προσπάθεια που αξίζει και για αυτό η ομάδα θέλει βοήθεια και συμπαράσταση όχι μόνο από τον κόσμο και τους φίλους της, αλλά από τους θεσμικούς φορείς του τόπου” δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος, λίγο μετά το θρίαμβο των παιδιών του Θανάση Μουστακίδη και πριν την αναχώρησή του για την Ορεστιάδα.

Την Πέμπτη 28/1 ο κ. Δρίκος θα βρεθεί στην “μητρόπολη” του ελληνικού βόλεϊ προκειμένου να παρακολουθήσει στις 15.00 στο νέο κλειστό γήπεδο “Νίκος Σαμαράς” την αντίστοιχη προπόνηση των διεθνών του κλιμακίου Ορεστιάδας – Σουφλίου, υπό τις οδηγίες των Περιφερειακών Ομοσπονδιακών Προπονητών Στέλιου Κεμανετζή, Νίκου Μούχλια.

Κατόπιν ο κ. Δρίκος θα παρακολουθήσει και την προπόνηση της ανδρικής ομάδας του ΑΟΟ και όπως και στην Αλεξανδρούπολη, θα έχει επαφές με τοπικούς παράγοντες και προπονητές.