ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Δρίκος: «Η άσχημη ήττα δίνει υπόσταση στις νίκες μας»

Δρίκος: «Η άσχημη ήττα δίνει υπόσταση στις νίκες μας»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Δρίκος μίλησε για ανωτερότητα του Κατάρ ωστόσο έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και έδωσε το μήνυμα για το παιχνίδι με τον Σλοβενία, ενώ ο Ανδρέας Φράγκος εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση.

Ο Έλληνας τεχνικός Σωτήρης Δρίκος τόνισε: «Η ήττα μας στεναχωρεί όλους. Αλλά στη ζωή υπάρχουν και δεδομένα και δεν μπορούμε να μην τα βλέπουμε. Το Κατάρ ήταν πολύ καλύτερο και εμείς εξαντλήσαμε όλες τις δυνατότητες να κάνουμε κάτι. Τώρα αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές για την προσπάθεια που έχουν κάνει, αυτή η άσχημη ήττα δίνει υπόσταση στις νίκες που κάναμε, ακόμα και στην Ελλάδα που η νίκη είναι μικρή και η ήττα μεγάλη. Αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν και είμαι σίγουρος ότι αύριο απέναντι στη Σλοβενία θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Από την πλευρά του,  ο Ανδρέας Φράγκος είπε: «Το Κατάρ εμφανίστηκε πολύ δυνατό και εμείς δεν μπορέσαμε να έχουμε τον ρυθμό που θέλαμε. Χτύπησαν στα αδύναμα σημεία μας, έπιασαν τον ρυθμό τους και να πάρουν τη νίκη. Μας είχε διαβάσει καλύτερα το Κατάρ, σε πολλές περιπτώσεις προσπαθούσαμε να τελειώσουμε τις δύσκολες μπάλες, δεν είχαμε την υπομονή να ξαναπαίξουμε τις μπάλες σε κάποια σημεία, όπως έκανε το Κατάρ. Σε ένα βαθμό έπαιξε ρόλο και η σκέψη ότι με νίκη θα προκρινόμασταν στο φάιναλ-4 αλλά δεν νομίζω ότι ήταν αυτό που έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο».

Για το παιχνίδι με τη Σλοβενία:
«Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, είναι μία ομάδα που γνωρίζουμε όλοι τις επιτυχίες της. Δεν έχει απουσίες που είναι πολύ σημαντικό όμως πιστεύω πως αν εμφανιστούμε καλύτεροι σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού μπορούμε να πάρουμε έστω τους 2 βαθμούς»