A2

Έχασε τη μάχη ο Κόνιαρης

Έχασε τη μάχη ο Κόνιαρης

Την απώλεια ενός ακόμη εκλεκτού μέλος του, του φίλου και προπονητή Χρήστου Κόνιαρη, θρηνεί εδώ και λίγες ώρες το ελληνικό βόλεϊ, καθώς ο πολύπειρος τεχνικός έπειτα από σκληρό αγώνα έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένεια και τους οικείους του.

Πατέρας της άσου του ΖΑΟΝ, Έλλης Κόνιαρη, ο Χρήστος τελευταία είχε συμφωνήσει με τον Οδυσσέα Αμαρουσίου, αλλά η κατάσταση της ασθένειάς του δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει τη συνεργασία του.

Άνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξης,  ηθικός, χαμογελαστός, ευγενικός, ντόμπρος ο Κόνιαρης, ένας πραγματικός μαχητής, ήταν αγαπητός σε όλους για τον ακέραιο και καλόκαρδο χαρακτήρα του και την αγάπη του για τη ζωή. Σημαντική ωστόσο ήταν και η προσφορά του στο βόλεϊ, το οποίο υπηρέτησε με συνέπεια τόσο ως αθλητής, όσο και ως προπονητής, “έβγαλε” σπουδαίους αθλητές στην καριέρα του, ενώ ώθησε και πάρα πολλά παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα.

Ο φίλος και Κηφισιώτης καταξιωμένος τεχνικός με αναγνωρισμένο πτυχίο από την ελληνική ομοσπονδία πετοσφαίρισης από το Coaching School USA, που είχε συνδέσει το όνομά του με το ΖΑΟΝ όντας προπονητής επί σειρά ετών στην ομάδα των βορείων προαστείων, είχε σπουδάσει Αθλητικό Μάρκετινγκ και Επικοινωνία. Αγωνίστηκε ως αθλητής στον ΑΟ Κηφισιάς, τον Πανερυθραϊκό, τον ΑΟ Φιλοθέης, την ΑΕ Αγίας Παρασκευής, τον ΑΟ Πολιτείας, τον ΑΟ Δεξαμενή και τον Τριφυλλιακό.

Εκτός από το ΖΑΟΝ, ο  Κόνιαρης υπήρξε προπονητής του υπογράφοντα στον Ερμή Ν. Ψυχικού, ενώ κάθησε επίσης στους πάγκους των ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης, Τυφώνα, Αγίας Παρασκευής, Παλλήνης, Αίαντα Μαλεσίνας, Οδυσσέα Αμαρουσίου.

H κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Σεπτενβρίο στις 16.00 στο Κοιμητήριο Κηφισιάς.

Το Volleyplanet εκφράζει τα θερμότερα συλληπητήριά του και εύχεται καλή δύναμη στην οικογένειά του εκλιπόντος .

Καλό σου ταξίδι αγαπημένε Χρήστο, σε ευχαριστώ για όλα, θα σε θυμόμαστε πάντα….

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...