ΔΙΕΘΝΗ

Έδειξε τις… μπάλες της η ομάδα του Αρμενάκη

Έδειξε τις… μπάλες της η ομάδα του Αρμενάκη

Η ACH Volley του Έλληνα διεθνή άσου πραγματοποιήσε επίδειξη δύναμης στον β’ τελικό των play offs του σλοβενικού πρωταθλήματος και ισοφάρισε στο Κάμνικ τις νίκες 1-1 επί της γηπεδούχου Κάλσιτ.

Μετά την πρόσφατη νίκη της στον τελικό Κυπέλλου και την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, στην πρεμιέρα των τελικών του πρωταθλήματος ήρθε και…νέο σοκ από την Κάλσιτ!

Στον α΄τελικό της Λιουμπλιάνας, οι Κυπελλούχοι εκμεταλλευόμενοι τις απουσίες δύο βασικών (πασαδόρου και κεντρικού), πανηγύρισαν με 3-1 σετ στο… καλημέρα της σειράς το “break”, επί της παρέας του Τόλη Αρμενάκη.

Η ACH Volley όμως, δεν το’ βαλε κάτω και με τις επιστροφές των παικτών της στο βασικό σχήμα προσγείωσε… ανώμαλα τους αντιπάλους της στον β’ τελικό. Η ομάδα της Λιουμπλιάνας “πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα” την Κάλσιτ  Κάμνικ και με το “καθαρό” 3-0 (25-14, 25-22, 25-23) σκόρπισαν απογοήτευση στους περίπου 400 οπαδούς των γηπεδούχων, που πίστευαν ότι θα είχαν εύκολο έργο.

Τοπ σκόρερ του αγώνα με 15 πόντους ήταν ο Στερν των φιλοξενούμενων, ενώ ακολούθησε με έναν λιγότερο, 14 πόντους ο Θεσσαλονικιός μπόμπερ, που στον α’ τελικό ήταν τοπ σκόρερ με 17 πόντους.

Πλέον η σειρά επιστρέφει στην Λιουμπλιάνα, όπου την προσεχή Πέμπτη 20 Απριλίου η παρέα του Αρμενάκη, έχει την ευκαιρία μπροστά στο κοινό της παίζοντας πλήρης να ζευγαρώσει τις νίκες της και να κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του δεύτερου φετινού της τίτλου, έπειτα από την κατάκτηση του MEVZA Cup.