Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Έδωσε παίκτη… πήρε νίκη

Έδωσε παίκτη… πήρε νίκη

Προπονητικού χαρακτήρα φιλικό έδωσαν στην Ορεστιάδα και το Νικόλαος Σαμαράς Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας και Εθνικός Αλεξανδρούπολης με τους “κυανόλευκους” να επικρατούν με 3-1 και τους “πράσινους” να έχουν διαγώνιο τον Βραζιλιάνο Καρντόσο που δοκιμάζει ο Εθνικός…

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι έδωσαν Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας προκειμένου να επανέλθουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι “κυανόλευκοι” της Αλεξανδρούπολης επικράτησαν με 3-1 των “πράσινων” που είχαν εκτός τον Γκούσταφσον και έτσι αγωνίστηκαν με διαγώνιο τον Καρντόσο που έφερε στον Έβρο και δοκιμάζει ο Εθνικός!!

Οι “πράσινοι” προηγήθηκαν με 26-24 ωστόσο στη συνέχεια αγωνίστηκαν χωρίς τον Αμπουίλα ο οποίος ένοιωσε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός παιχνιδιού περνώντας στην θέση του ο Γιάννης Σκαρλατίδης.

Οι “κυανόλευκοι” που είχαν διαγώνιο τους τον Ίλιτς ισοφάρισαν με το 25-27 και με το 22-25 προηγήθηκαν με 1-2. Τελικά η νίκη πήγε στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης που με το 17-25 έκανε το 1-3.

Πλάμεν Κριστόφ και Σάκης Μουστακίδης είχαν την ευκαιρία να δούνε την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους μετά τις γιορτές και να μπούνε σε αγωνιστικούς ρυθμούς εν όψει την έναρξης του Β γύρου την ερχόμενη Τετάρτη.

Μάλιστα δεν αποκλείεται οι δύο ομάδες να ξανασυναντηθούν σε νέο φιλικό το Σάββατο.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...