ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Δρίκου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Δρίκου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο σεμινάριο “Το Βόλει χωρίς μυστικά” που διοργάνωσε από κοινού με την εταιρεία λογισμικού αθλητικών γεγονότων Sportsepilysis ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Δρίκος από 1-3 Ιουλίου σε αίθουσα συσκέψεων και σεμιναρίων στο κεντρικό κτήριο του Δήμου Περιστερίου (σταθμός Μετρό: Περιστέρι) και επαναλήψθηκε το τριήμερο 7-9 Ιουλίου.

Με την ολοκλήρωση του 3ήμερου σεμιναρίου ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Δρίκος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους/στις συμμετέχοντες -ουσες (με φυσική παρουσία ή από απόσταση) τονίζοντας τα εξής.

“Η γόνιμη αξιολόγηση και τα δημιουργικά σχόλια τους αποτελούν ένα ουσιαστικό κίνητρο να αναβαθμίσουμε περαιτέρω τη δουλειά μας γύρω από το Βόλει. Το Σεμινάριο βιντεοσκοπήθηκε με τεχνολογία που δεν καταγράφει τον χώρο, αλλά την οθόνη του υπολογιστή με τον ομιλητή να εμφανίζεται σε παράθυρο με φυσικό ήχο. Δίνεται έτσι η εντύπωση στον θεατή ότι βρίσκεται μπροστά στην οθόνη των εισηγήσεων και μπορεί βέβαια να παρακολουθήσει στον δικό του χρόνο και ρυθμό. Για περισσότερες λεπτομέρειες και τρόπους απόκτησης των πρακτικών του σεμιναρίου, σε ηλεκτρονική μορφή, επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@sportsepilysis.com.”