A2

Ευχαριστήρια Χαριτωνίδη στον πρόεδρο του ΟΦΗ

Ευχαριστήρια Χαριτωνίδη στον πρόεδρο του ΟΦΗ
Το καλοκαίρι του 2017 και μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Γιάννης Χαριτωνίδης αποφάσισε να αποδεχτεί την πορόταση της διοίκησης του ΟΦΗ να μετακομίσει στο Ηράκλειο και με αγωνιστικό στόχο την άνοδο στην Volley League Πάμε Στοίχημα.
 Ο σοβαρός τραυματισμός στον αχίλλειο του διαγωνίου του ΟΦΗ Αινεία Τζελάτι άλλαξε τα σχέδια της κρητικής ομάδας. Ο στόχος της ανόδου αναθεωρήθηκε και ο Χαριτωνίδης ήταν πλέον πολυτέλεια. Ετσι ο Εθνικός του έκανε πρόταση να επιστρέψει και με την άδεια του προέδρου του ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη αποδεσμεύτηκε.

Ο Χαριτωνίδης έκανε το ντεμπούτο του στον αγώνα με τον Φοίνικα όπου ο Εθνικός με νέο προφίλ και με την παρουσία του Δημήτρη Ριζόπουλου που προέρχεται από τον Ηρακλή ηττήθηκε με 3-0 σετ. «Ηταν φανερό πως η ομάδα δεν ήταν δεμένη όσο θα έπρεπε για να αντιμετωπίσει τον Φοίνικα, αν και πιστεύω πως εάν αξιοποιούσαμε το προβάδισμα του 21-19 στο 1ο σετ πολλά πράγματα θα ήταν διαφορετικά», λέει ο Γιάννης Χαριτωνίδης και συγκρίνει την περσινή ομάδα του Εθνικού με την εφετινή: «Είναι δύο διαφορετικές ομάδες που εκ πρώτης όψεως δε μπορούν να συγκριθούν. Κατ΄αρχήν πέρσυ είχαμε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούμε. Τώρα δεν υπάρχει χρόνος ούτε περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες. Μία ώρα πριν τον αγώνα με τον Φοίνικα μάθαμε πως παίζουμε. Πήραμε όλοι μια καλή εμπειρία και είμαι σίγουρος πως στους επόμενους αγώνες θα είμαστε πολύ βελτιωμένοι. Την Δευτέρα παίζουμε με τον Παναθηναϊκό κι εκεί θα φανεί η διαφορά. Θέλουμε να νικήσουμε αυτόν τον αγώνα για να ανέβουμε βαθμολογικά. Είμαι σίγουρος πως θα πετύχουμε το στόχο μας».

Ο έμπειρος πασαδόρος έκανε ιδιαίτερη μνεία στον πρόεδρο του ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη όχι μόνο διότι ανταποκρίθηκε θετικά στην αποδέσμευση του αλλά επειδή είναι ένας δυνατός παράγοντας που αγαπάει το βόλεϊ και έχει όνειρα για την ομάδα του. «Είμαι πολλά χρόνια μέσα στο βόλεϊ και παράγοντες στον Γιάννη Δανδάλη έχω συναντήσει ελάχιστους.  Είναι κύριος με όλη τη σημασία της λέξης. Μετά τον τραυματισμό του Τζελάτι χάθηκε ο στόχος της ανόδου και ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα μου να αποδεσμευθώ. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Από την πρώτη επικοινωνία μας κατάλαβα πως πρόκειται για έναν ξεχωριστό άνθρωπο. Τέτοιοι παράγοντες σπανίζουν πλέον στο βόλεϊ και στον αθλητισμό και εύχομαι να μείνει κοντά στο άθλημα. Εύχομαι να πετύχει ο ΟΦΗ το μεγάλο στόχο της ανόδου. Θα είναι πολύ σημαντικό για την Volley League Πάμε Στοίχημα να έχει και πάλι μία ομάδα από την Κρήτη. Επίσης διαπίστωσα πως ο ΟΦΗ έχει τεράστια δυναμική στην Κρήτη και μία καλή βάση αθλητών που μπορούν να σηκώσουν το μεγάλο στόχο της ανόδου τα επόμενα χρόνια».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...