ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ευχαριστήρια της διοίκησης της Σαντορίνης

Ευχαριστήρια της διοίκησης της Σαντορίνης

Την Άθλεση Ηρακλείου ευχαρίστησε με ανακοίνωσή του ο ΑΟ Θήρας για τα παιχνίδια των ακαδημιών των δύο ομάδων που έγιναν από 20-22 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ και εκτός του αγωνιστικού θεάματος πρόσφεραν στιγμές συγκίνησης στο κοινό αλλά και στις δύο ομάδες, που με την ευκαιρία της επιτυχημένης διοργάνωσης είχαμε περαιτέρω σύσφιξη των ήδη άριστων σχέσεών τους.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Α.Ο. Θήρας

“Ο Α.Ο. Θήρας ευχαριστεί θερμά την αθλητική ομάδα «Άθλεσις» με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης για την αποδοχή πρόσκλησης, ώστε να πραγματοποιηθούν φιλικοί αγώνες μεταξύ των νεαρών αθλητριών των ακαδημιών μας, το τριήμερο 20 – 22 Οκτωβρίου 2017 στην Σαντορίνη.

athlesi_irakleiou_akadimies_genitsaridi

Στο τριήμερο αυτό πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. τρείς φιλικές αναμετρήσεις ανάμεσα στις ομάδες κορασίδων. Κατά την διάρκεια των αγώνων μια μικρή έκπληξη περίμενε την Αθλήτρια Μαρία Γενιταρίδη όπου της παραδόθηκε από την ομάδα της Αθλεσις η φανέλα από την πρώτη της συμμετοχή σε αγώνα.

Επίσης παραδόθηκε από τον αρχηγό αποστολής της Άθλεσις κ Μανωλάκη αναμνηστικό δώρο στον ΑΟ Θήρας ως ευχαριστήριο για την φιλοξενία που παρείχε η διοίκηση μας.

spyridakis_manolakis_ao thyras_athlesi

Η επιτυχημένη ολοκλήρωση της διοργάνωσης και φιλοξενίας που κύριο σκοπό είχε την ανάδειξη και ενίσχυση του σημαντικού έργου που πραγματοποιείται στις ακαδημίες των συλλόγων μας ευελπιστούμε ότι ήταν μόνο η αρχή για μια περαιτέρω συνέχιση τέτοιων ενεργειών που θα φέρει κοντά τις ομάδες και θα βοηθήσει την ανάπτυξη του βόλεϊ στις μικρές ηλικίες”.