Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ευχαρίστησε Βαβέτση ο Πανναξιακός

Ευχαρίστησε Βαβέτση ο Πανναξιακός

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Γιώργο Βαβέτση ο οποίος βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων και πραγματοποίησε τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις της ομάδας εξέδωσε η διοίκηση του Πανναξιακού…

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

«Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον κ. Γιώργο Βαβέτση για τις μετρήσεις που πραγματοποίησε στη γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης του συλλόγου.

Ο κλινικός Εργοφυσιολόγος Γιώργος Βαβέτσης, είναι ένας εκ των κορυφαίων στο είδος του στην Ευρώπη έχοντας πάρει ειδικότητα βόλεϊ ως απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ και με μετα-διδακτορικές σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (Κλινική Εργοφυσιολογία – Βιοχημεία της Άσκησης) και μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα Στατιστικής).

Έχει στο βιογραφικό του συνεργασία με τις εθνικές ομάδες Ελλάδας βόλεϊ – μπιτς βόλεϊ αλλά και πληθώρα επαγγελματικών ομάδων μπάσκετ και ως ειδικός σε προγράμματα Φυσικής Κατάστασης και ανάπτυξης Φυσικών Ικανοτήτων σε επαγγελματίες αθλητές προσαρμόζει τα προγράμματα που έχουν ανάγκη οι ομάδες ώστε να είναι πανέτοιμες όταν χρειάζονται.

Για την φιλοξενία του κ. Βαβέτση θέλουμε να ευχαριστήσουμε:

-Την εταιρεία Blue Star Ferries για την κάλυψη των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων του.
-Το ξενοδοχείο NAXIAN COLLECTION και τον ιδιοκτήτη του Ιωάννη Μαργαρίτη για την πολυτελή διαμονή του στο νησί μας
-Τα καταστήματα μαζικής εστίασης «Apostolis«, «ΑΝΤΑΜΩΜΑ«, «ΜΕΖΕ ΜΕΖΕ» και «SCIROCCO» για την προσφορά τους

Για το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ
Ο πρόεδρος
Ποτικιάν Γεώργιος