Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ευχαριστώ από Φοίνικα Σύρου στους φιλάθλους του

Ευχαριστώ από Φοίνικα Σύρου στους φιλάθλους του

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους φιλάθλους του που γέμισαν το «Δ. Βικέλας» και με τον παλμό και την παρουσία τους ώθησαν την ομάδα στη νίκη επί του ΠΑΟΚ εξέδωσε η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει επιφυλάσσεται για την ανταπόδοση της υποστήριξης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ

Στον απόηχο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της VOLLEY LEAGUE 2018-2019 και την επικράτηση επί του ΠΑΟΚ με 3-2, η Διοίκηση του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ, η τεχνική ηγεσία, οι αθλητές και οι συνεργάτες της ομάδας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που κατέκλυσε το Δημοτικό γήπεδο Δ. Βικέλας και με τον παλμό του, βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα μας να καταφέρει αυτή την “επική  ανατροπή” όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν τα ΜΜΕ.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αθλητικό Όμιλο Πάγου για την θερμή υποστήριξη του.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη το δύσκολο πρόγραμμα και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, επιφυλασσόμαστε με την πρώτη ευκαιρία που θα μας δοθεί να ανταποδώσουμε την θερμή υποστήριξη.

Όλοι μαζί συμβάλλαμε για την πραγματοποίηση ενός αγώνα «διαφήμιση για το άθλημα».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...