Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ευχαριστώ Πορφύρα σε Άρη και Ρεντζεπέρη

Ευχαριστώ Πορφύρα σε Άρη και Ρεντζεπέρη

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την άψογη φιλοξενία της ομάδας στην Θεσσαλονίκη τόσο από τον Άρη, όσο και από τον πρόεδρο του Γιάννη Ρεντζεπέρη εξέδωσε η διοίκηση του Πορφύρα αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το ήθος που την διακρίνει και την κάνει να διαφέρει ως σύλλογος…

Η ανάρτηση του Πορφύρα

Επειδή ο αθλητισμός είναι πολιτισμός, στον Πρόεδρο και χορηγό του Βόλεϊ Γυναικών του Αρη, ΚΥΡΙΟ Γιάννη Ρεντζεπέρη, το Βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα και εγώ προσωπικά, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την ΑΨΟΓΗ συμπεριφορά του στον αγώνα Αρης-Πορφύρας.

Η ομάδα του έχασε, για δεύτερη φορά μέσα στο ίδιο πρωτάθλημα, από τον Πορφύρα, την ομάδα με το μικρότερο μπάτζετ στην Α1 Εθνική, αλλά, εκείνος, με αξιοπρέπεια, έδωσε συγχαρητήρια στους νικητές, έστειλε χαιρετίσματα στον φίλο του στον Πειραιά, κατευόδωσε με υποδειγματική ευπρέπεια την αποστολή μας.

Πέρσι, μετά τον αγώνα μας στην Πυλαία, είχε πάει στο αεροδρόμιο ( αν και μένει στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση…) τον μοναδικό φίλαθλο που είχε ακολουθήσει την ομάδα μας, επειδή, δεν υπήρχε θέση στο βανάκι που είχαμε ναυλώσει.

Τέτοιους ανθρώπους, πετυχημένους στη ζωή τους, που τα έχουν καλά με τον εαυτό τους και για αυτό προσφέρουν με αγάπη και ανιδιοτελώς, έχει ανάγκη το Βόλεϊ και γενικότερα ο αθλητισμός.

Πρόεδρε, να είσαι πάντα καλά.

Ευχαριστούμε και με το καλό να έλθεις στον Πειραιά μας.

Αυτό είναι το στοίχημα μας, άλλωστε : Να κερδίσουμε φίλους, που σέβονται και εκτιμούν την ομάδα μας, ώστε μέσα από αυτήν να ΄΄ψηλώσει΄΄, με πρότυπα, η Ακαδημία μας.

Όλα τα άλλα, είναι εφήμερα και παροδικά