Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το «ευχαριστώ» της Λαμπρούση

LABROUSI-OSFP-METALLIA-KYPELLA-2017

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή της από τη γαλλική Μιλούζ, η διεθνής κεντρικός Τζίνα Λαμπρούση ευχαρίστησε δημόσια τις συμπαίκτριες, τα προπονητικά τιμ, τη διοίκηση και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για τα 7 χρόνια επιτυχιών που περάσανε μαζί.

Αναλυτικά η ανάρτηση της διεθνούς μπλοκέρ:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα την οικογένεια του Ολυμπιακού που με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία να ζησω αυτα τα 7 όμορφα χρονια. Είναι τόσες πολλές οι εικόνες που υπάρχουν στο μυαλό και την ψυχή μου, είναι τόσα τα όνειρα που εκπληρώθηκαν σ’ αυτή τη διαδρομή (που θα με συντροφεύουν συνεχώς και στο νέο μου ταξίδι).
Πριν όμως αναφερθώ στο νέο μου προορισμό, θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου τα δικά μου «ευχαριστώ» .Στις συμπαίκτριες μου για όλες τις κορυφές που κατακτήσαμε, για όλες τις δυσκολίες που ξεπεράσαμε και κυρίως για τις απλές καθημερινές στιγμές που μοιραστήκαμε.Στα προπονητικα team ολων αυτων των χρονων που συνέβαλαν στην αθλητική μου εξέλιξη.
Στον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη αλλά και συνολικά στη διοίκηση του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη και την απόλυτη στήριξη που μας παρείχαν και τέλος στο τιμ μάνατζερ της ομάδας Νίκο Κατσιούρα, καθότι είναι ο άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή πίστεψε σε εμένα και έδωσε μεγάλο αγώνα για να με φέρει στην οικογένεια του Ολυμπιακου αλλά και τον κόσμο του Ολυμπιακού για όλες τις μεγάλες χαρές που μοιραστήκαμε μαζί.
Ήρθε η στιγμή όμως να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε κάτι διαφορετικό και σ’ ένα από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως είναι αυτό της Γαλλίας με την ομαδα της Μιλούζ.
Σας ευχαριστώ πολύ, εις το επανιδείν»!