Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με ευχές, προπόνηση και… κερκίδα ο αγιασμός του Φίλιππου Βέροιας στο Σέλι (fot)

Με ευχές, προπόνηση και… κερκίδα ο αγιασμός του Φίλιππου Βέροιας στο Σέλι (fot)

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, που δημιούργησε η παρουσία πολλών κάτοικων του Σελίου και φίλων της ομάδας με χειροκροτήματα, αλλά και ευχές για υγεία και διακρίσεις πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο τοπικό γήπεδο, ο αγιασμός του Φίλιππου Βέροιας για τη νέα αγωνιστική αγωνιστική 2020-2021 της Volley League.

Στην ποδοσφαιρική έδρα “Γκράπα του Γκιζάρη” ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης, Σωσίπατρος Πιτούλιας, τέλεσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τo μυστήριο του Αγιασμού, με τα μέλη του Δ.Σ., το προπονητικό επιτελείο και τους αθλητές να δέχονται ευλαβικά την θεία ευλογία και τις εγκάρδιες ευχές, ενόψει της ιστορικής παρουσίας της ομάδας στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία βόλεϊ.

Την τελετή, μεταξύ άλλων εκπροσώπων φορέων της Βέροιας και των τοπικών αρχών, κατοίκων του Σελίου και απλών φίλων της ομάδας, τίμησαν με την παρουσία τους η εκπρόσωπος του Υφυπουργού Οικονομικών, Απόστολου Βεσυρόπουλου, επιστημονική συνεργάτης και σύζυγος του αντιπροέδρου του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρη Μπιτέρνα, κα Μαρία Δουλδούρη, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστας Γιουτίκας, η Αντιδήμαρχος Βέροιας, κα Συρμούλα Τζήμα-Τόπη, ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, Θεόφιλος Κορωνάς, ο πρόεδρος ΔΕΥΑΒ Βέροιας, Στέργιος Διαμάντης, η πρόεδρος του ΣΧΟ Βέροιας, Αικατερίνη Κουκουτέγου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σελίου Αντώνης Πιτούλιας, ο πρόεδρος του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Διαχείρισης Δασοκτήματος Σελίου, Γιώργος Πιτούλιας, ο αντιπρόεδρος του χιονοδρομικού κέντρου Σελίου, Παναγιώτης Πιτούλιας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, Γιάννης Γιαννούλης και ο πρόεδρος του Φίλιππου Βέροιας, Γιώργος Φύκατας.

Σύντομο χαιρετισμούς και θερμές ευχές για μια επιτυχημένη σεζόν απεύθυναν στην εκδήλωση ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Κ. Μακεδονίας, Κώστας Γιουτίκας, η Αντιδημάρχος Βέροιας, κα Συρμούλα Τζήμα-Τόπη και ο πρόεδρος του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας, Δημήτρης Πιτούλιας.

Τιμητική πλακέτα για την κατάκτηση του τίτλου της Α2 ανδρών, την ιστορική άνοδο στην Volley League και την εν γένει προσφορά του στον αθλητισμό της Βέροιας απένειμε στον πρόεδρο της ομάδας,  ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σελίου, Αντώνης Πιτούλιας.

agiasmos 4

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία των αθλητών και του τεχνικού επιτελείου της νεοφώτιστης ομάδας.

agiasmos 3

Στη συνέχεια ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων της Βέροιας», Σωκράτης Τζιουμάκας, είχε μια σύντομη συνομιλία με τους αθλητές του και ακολούθησε προπόνηση στο γήπεδο, υπό το θερμό χειροκρότημα περίπου 150 φίλων του Φιλίππου Βέροιας, αρκετοί εκ των οποίων πέρα από την αγάπη τους , έδειξαν έμπρακτα την στήριξή τους στην ομάδα, αγοράζοντας κάρτες οικονομικής ενίσχυσης για τη νέα σεζόν.

Το πρόγραμμα της ομάδας για την Τρίτη, στο πλαίσιο της 2ης μέρας του β’ σταδίου της φετινής προετοιμασίας, περιλάμβανε σήμερα διπλή προπόνηση με βάρη και φυσική κατάσταση στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου Σελίου και του τοπικού ποδοσφαιρικού γηπέδου «Γκράπα του Γκιζάρη».