ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

«Έφυγε» ο Παύλος Γιαννακόπουλος

giannakopoulos_1

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Παναθηναϊκού, καθώς ο Παύλος Γιαννακόπουλος «έφυγε» σε ηλικία 89 ετών σκορπίζοντας θλίψη σε όλο τον αθλητισμό…

Λίγα 24ωρα μετά την εκλογή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην προεδρία του Ερασιτέχνη,  ο Παναθηναϊκός θρηνεί τον Παύλο Γιαννακόπουλο ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής έφυγε από την ζωή σε ηλικία 89 ετών αφήνοντας φτωχότερο τον Ελληνικό αθλητισμό και δυσαναπλήρωτο κενό στους «πράσινους».

Μια «μαύρη» Κυριακή για τον Παναθηναϊκό, αφού ο Παύλος Γιαννακόπουλος «έφυγε» ανήμερα της 47ης επετείου εμπλοκής του με τα διοικητικά του Συλλόγου και ενάμιση μήνα μετά την απώλεια του αδερφού του Κώστα.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αποτέλεσε εμβληματικό ηγέτη του Παναθηναϊκού και μαζί με τον αδερφό του Θανάση συνέδεσαν το όνομα της οικογένειάς τους με τις μεγαλύτερες στιγμές του «τριφυλλιού» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναζητεί τις λέξεις, για να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που άλλαξε το ρου της ιστορίας της, το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να έφυγε σήμερα, αλλά οι ιδέες του θα ζουν και θα δημιουργούν νέες γενιές Παναθηναϊκών για πάντα.

Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο άνθρωπος που θα ζει για πάντα στις καρδιές μας».

pavlos-giannakopoulos PAULOS-DHMHTRHS-GIANNAKOPOULOS

Η ανακοίνωση της ΒΙΑΝΕΞ

«Με βαθιά θλίψη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της ΒΙΑΝΕΞ αποχαιρετά υποκλινόμενη τον Ιδρυτή και Πρόεδρο της. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως, ό,τι μεγαλειώδες δημιούργησε και όλους όσους ευεργέτησε είναι εδώ για να τον θυμίζουν για πάντα.

Με πείσμα σπαρτιάτικο και οξύνοια χαρακτηριστική συστήνει αυτήν που έμελε να γίνει η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Στα 70 χρόνια ενεργής επαγγελματικής παρουσίας του Πατριάρχη της ελληνικής βιομηχανίας, μόνο επιτυχίες, επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας σημειώνονται.

Όλες οι εταιρείες Κολοσσοί του φαρμάκου επιθυμούν να συνάψουν συνεργασία μαζί του, το όνομά του ταυτίζεται με το ήθος, την ακεραιότητα και την αποτελεσματικότητα, ενώ ο ίδιος ακούραστος δε σταματά να αναζητεί νέους δρόμους έρευνας και ανάπτυξης. Έχοντας πάντα τον Άνθρωπο ως βασική του αξιακή προτεραιότητα, δημιουργεί σχέσεις ζωής με τους εργαζομένους του και όποιον συναναστρέφεται.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε αποφασίζει η σημαία της να κυματίζει μεσίστια σε όλες τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εως και την ημέρα της Κηδείας, ενώ η 10η Ιουνίου κηρύσσεται ως επίσημη μέρα Πένθους και Αργίας εφεξής».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ