Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Έφυγε» ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

«Έφυγε» ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Σε πένθος βυθίστηκε ο Παναθηναϊκός καθώς λίγους μήνες μετά τον χαμό του Kώστα και Παύλου Γιαννακόπουλου, οι «πράσινη» οικογένεια και ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου ο οποίος έφυγε σε ηλικία 88 ετών..

Ένα ακόμη βαρύ πλήγμα δέχθηκε ο Παναθηναϊκός και η οικογένεια Γιαννακόπουλου καθώς ξημερώματα Τρίτης ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έχασε την μάχη με την ζωή σκορπώντας θλίψη και οδύνη σε όλους.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μαζί με τους αδελφούς του Κώστα και Θανάση ήταν ιδρυτΈς της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ, ενώ επί σειρά ετών διετέλεσε πρόεδρος τόσο της ΚΑΕ, όσο και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και του τμήματος βόλεϊ όπου είχε αγαπήσει και δεθεί ιδιαίτερα.

Ωστόσο μεγαλύτερο ήταν το δέσιμο του Θανάση Γιαννακόπουλου με τους φίλους του Παναθηναϊκού καθώς το πάθος και η αφοσίωση που είχε στην ομάδα τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους. Μάλιστα η δήλωσή του στην φιέστα του 2017 στο ΟΑΚΑ «Φίλοι μου αγαπημένοι, είμαι ο Θανάσης,  o ένας από εσάς» θα μείνει στο πάνθεον της «πράσινης» ιστορίας.

Η απώλεια του Κώστα Γιαννακόπουλου πριν 11 μήνες, αλλά και ο χαμός του Παύλου πριν 9.5 μήνες ήταν δύο μεγάλα χτυπήματα που «κλόνισαν» κατά πολύ τον Θανάση Γιαννακόπουλο ο οποίος«έφυγε» σε ηλικία 88 ετών προκειμένου να συναντήσει ψηλά και να ξανασμείξει με τους δύο αγαπημένους του αδελφούς.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο σπουδαίος παράγοντας, που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στα παναθηναϊκά ιδεώδη, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, αφήνοντας πίσω του τεράστιο έργο.

Διετέλεσε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο και  ήταν πάντα στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού , έχοντας τεράστια συνεισφορά στον Σύλλογο αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό.

Το πάθος του και η αγάπη του για το «τριφύλλι» του έχουν χαρίσει ήδη μια ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της «πράσινης» ιστορίας. Καλό ταξίδι τεράστιε Θανάση Γιαννακόπουλε…

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...