ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Έφηβοι έτοιμοι για… τίτλο

Έφηβοι έτοιμοι για… τίτλο

Τα πάντα είναι έτοιμα στην Θεσσαλονίκη και το κλειστό της Μίκρας προκειμένου την Δευτέρα και Τρίτη να διεξαχθεί το Final 4 των Εφήβων της ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή, τον Πήγασο Πολίχνης, την Ελπίδα Αμπελοκήπων και τον Περσέα να δηλώνουν αποφασισμένοι για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Παρουσία των προπονητών και των αρχηγών των 4 ομάδων πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη η επίσημη συνέντευξη τύπου του Final 4 των εφήβων της ΕΠΕΣΘ.

Γιώργος Καραβιδόπουλος, Στέλιος Κουτουνίδης, Λάμπης Μπαμπαλιούτας και Χρήστος Πάτρας ευχήθηκαν να κερδίσει ο καλύτερος και να πραγματοποιηθούν καλά και δυνατά παιχνίδια σε ένα γεμάτο γήπεδο.

Καραβιδόπουλος : «Θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αρμόζει»

Ο τεχνικός της Ελπίδας Αμπελοκήπων Γιώργος Καραβιδόπουλος τόνισε «Θεωρώ ότι δίνεται μια μεγάλη δημοσιότητα στην προσπάθεια των αναπτυξιακών. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομε μεταξύ εκλεκτών συναδέλφων. Όλοι δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φθάσουμε εδώ. Αντικειμενικά θεωρώ πως μια ομάδα έχει προβάδισμα και αυτή είναι ο Πήγασος Πολίχνης γιατί έχει την εμπειρία των προηγούμενων χρόνων και έχει παιδιά που έχουν πρωταγωνιστήσει αρκετές φορές. Θεωρώ ότι όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα που αρμόζει στον εαυτό μας. Ελπίζω η ομάδα μου να καταφέρει να περάσει τελικό και μετά να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Εύχομαι η διοργάνωση να διεξαχθεί σε αθλητικά πλαίσια και ο καλύτερος να είναι ο νικητής».

Κουτουνίδης «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Από την πλευρά του ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης, Στέλιος Κουτουνίδης, δήλωσε  «Εύχομαι να γίνουν 4 καλά παιχνίδια. Να γεμίσει το γήπεδο ο κόσμος. Οι ομάδες πιστεύω ξεκινάνε από τον ίδιο παρανομαστή. Εμείς έχουμε μια νέα ομάδα και προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας. Έχουμε 4 ομάδες καλές. Στο βόλεϊ κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Πιστεύω η δική μου ομάδα θα είναι καλύτερα προετοιμασμένη τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά. Νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε χωρίς να υποτιμώ καμία άλλη ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο Final 4 και όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Εύχομαι η διαιτησία να σταθεί στο ύψος της όπως τις προηγούμενες φορές. Όλοι θέλουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους».

Μπαμπαλιούτας : «Υπάρχει φαβορί στην διοργάνωση»

Ο νέος της παρέας των προπονητών, Λάμπης Μπαμπαλιούτας αναφερόμενος στην παρουσία του Ηρακλή στην διοργάνωση τόνισε «Είναι μια πολύ ωραία διοργάνωση. Πρώτη φορά συμμετάσχω ως προπονητής σε μια τέτοια διοργάνωση. Είμαι ο νέος της παρέας και είμαι χαρούμενος που κάθομαι εδώ μαζί με φίλους. Όλοι ξέρουμε πως ο Ηρακλή έχει παράδοση σε αυτές τις ηλικίες. Είχαμε φέτος απουσίες και είναι επιτυχία που ήμαστε εδώ. Υπάρχει φαβορί στην διοργάνωση. Πιστεύω πως θα γίνουν ενδιαφέροντα παιχνίδια. Οφείλουμε να τηρήσουμε την παράδοση που έχει ο Ηρακλής και να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας παίζοντας καλό βόλεϊ και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Πάτρας : «Το μέλλον του βόλεϊ είναι τα νέα παιδιά»

Τέλος ο προπονητής του Περσέα, Χρήστος Πάτρας είπε «Για εμένα είναι ένα πάρα πολύ περίεργο Final 4, γιατί οι 3 ομάδες έχουν διασκορπισμένους παίκτες που δούλεψα παλαιότερα στον Ηρακλή. Πχ ο Περσέας έχει 5 παιδιά, ο Πήγασος 4. Έχει μια ιδιαιτερότητα όλο αυτό. Είναι μια ομάδα παιδιών που αν ήταν μαζί δεν θα συζητούσαμε αυτή τη στιγμή για φαβορί. Από την στιγμή που έχουμε αυτές τις 3 ομάδες με διασκορπισμένα τα παιδιά που είναι γεννημένοι πρωταθλητές τότε οι ομάδες έχουν από 25% πιθανότητες. Η δικιά μου ομάδα για να είμαι δίκαιος ήρθε κατά λάθος αφού είχαμε την δυνατότητα να μείνουμε απ έξω όμως με πολλά τελευταία σετ και πόντους που τα πήραμε κατά λάθος φθάσαμε εδώ. Παρ όλα αυτά από την στιγμή που βρέθηκαν οι αθλητές να είναι στο Final 4 η μπάλα είναι δικιά τους, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και θα παίξουν το καλύτερο δυνατό που μπορούν. Περιμένουμε να δούμε σκληρούς αγώνες και γεμάτο γήπεδο και πραγματικά ο καλύτερος να πάει εκεί που πρέπει να πάει. Είμαστε εδώ πάντοτε να βοηθάμε τα νέα παιδιά και να προσπαθούμε γιατί το μέλλον στο βόλεϊ είναι τα νέα παιδιά».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ FINAL 4

ΔΕΥΤΕΡΑ 13/12/2017

18:00 Ελπίς Αμπελοκήπων-Περσέας

20:00 Πήγασος Πολίχνης-Ηρακλής

ΤΡΙΤΗ 14/12/2017

18:00 Μικρός Τελικός

20:00 Μεγάλος Τελικός