Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εύσημα για την επιλογή του Μαρκόπουλου

Εύσημα για την επιλογή του Μαρκόπουλου

Ψήφο… εμπιστοσύνης στην νέα πασαδόρο του Μαρκόπουλου και το αποκλειστικό μας δημοσίευμα έδωσε με δήλωσή της στο Volleyplanet η Βραζιλιάνα πρώην άσος του Ηρακλή Κηφισιάς, Σιμόνε Σόουζα.

simone_sousa  simone_sousa-2

Η 30χρονη νυν διαγώνια της Κασακβέλ, που τη σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε στην ελληνική Α1 Γυναικών με την ομάδα των βορείων προαστείων, έπλεξε το εγκώμιο της συμπατριώτισσάς της, Ζακλίν Ροντρίγκες ντε Σόουζα που εδώ και λίγες ώρες ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του συλλόγου των Μεσογείων υπό τις οδηγίες του Γιάννη Νικολάκη.

rio-do-sul-sousa

Σε δηλώσεις της στο Volleyplanet λοιπόν η Βραζιλιάνα Σιμόνε Μπόρχες ντε Σόουζα, που παρά τη συνωνυμία της δεν έχει κάποια συγγένεια ,γνωρίζει πολύ καλά την πασαδόρο του Μαρκόπουλου, αφού ήταν συμπαίκτριες σε Volei Futuro (2008-2009) και Rio do Sul (2011-2012) μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το φετινό απόκτημα του Α.Ο.Μ. «Πρόκειται για μία πολύ καλή αθλήτρια που πέρα από τις αγωνιστικές αρετές, έχει και εξαιρετικό χαρακτήρα. H “Jack” είναι ευγενική, πολύ καλή συμπαίκτρια και εμπνέει εμπιστοσύνη».

markopoulo

Πέρα όμως από τα εγκωμιαστικά σχόλια της Σιμόνε Σόουζα, η μεταγραφή της πολύπειρης Βραζιλιάνας πασαδόρου κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών ΜΜΕ, που αναφερόντας ως πηγή της είδησης το αποκλειστικό δημοσίευμα του Volleyplanet , αναπαρήγαγαν διεθνώς την είδηση της μεταγραφής της “Jack” στον ΑΟΜ.