CHALLENGE CUP

Εύσημα Καρπόλ για Πανναξιακό

Εύσημα Καρπόλ για Πανναξιακό

Εντυπωσιασμένος από το ενθουσιώδες κοινό της Νάξου, έμεινε ο θρυλικός τεχνικός της ρωσικής Ουραλόσκα, Νικολάι Καρπόλ, όπως τόνισε στα εγκωμιαστικά του σχόλια ο «σοφός» του παγκόσμιου βόλεϊ μετά το τέλος του α’ αγώνα των «8» του Challenge Cup, ενώ ο Βούλγαρος προπονητής του Πανναξιακού Πετρόφ, δήλωσε ικανοποιημένος από την ομάδα του και φάνηκε ρεαλιστής ενόψει του δύσκολου επαναληπτικού μετά την ήττα με 3-0 στη Νάξο.

«Έχω παίξει σε πολλά γήπεδα στην καριέρα μου, αλλά αυτό που έζησα στη Νάξο ήταν κάτι απίστευτο. Όλοι έχουμε μείνει μαγεμένοι από τον Παράδεισο που συναντήσαμε εδώ! Ο Πανναξιακός έχει πολύ καλή ομάδα, μας δυσκόλεψε στο α’ σετ, αλλά στη συνέχεια βρήκαμε το ρυθμό μας και καταφέραμε και κλειδώσαμε τα ατού του. Δεν έχει τελειώσει όμως τίποτα, καθώς έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι» τόνισε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ο Καρπόλ, ο οποίος αφού πέρασε… ξυστά από το έμφραγμα στην άουτ επίθεση της ομάδας του στο 24-23 του α’ σετ, μετά το νικηφόρο 3-0 είχε όρεξη για πλακίτσα και γελάκια!

«Σας περιμένουμε σε λίγες μέρες στη Ρωσία, όπου βέβαια εμείς έχουμε λίγο μεγαλύτερο γήπεδο από το δικό σας και αυτό ίσως να’ ναι πρόβλημα για εσάς που έχετε συνηθίσει να παίζετε σε μικρότερο, όπως και απ’ το γεγονός ότι στις κερκίδες θα βρίσκονται περίπου 5000 κόσμος».

Πετρόφ: “Αυτές είναι οι δυνατότητές μας”

Από την πλευρά των γηπεδούχων ο Βούλγαρος τεχνικός του Πανναξιακού, Ατάνας Πετρόφ στάθηκε στην προσπάθεια των αθλητριών του, από τις οποίες έμεινε ικανοποιημένος και τόνισε πως και στον επαναληπτικό η ομάδα της Νάξου θα πάει στη Ρωσία να «χτυπήσει» το ματς.

«Ήταν μία πολύτιμη εμπειρία για εμάς αυτό το παιχνίδι και είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Παλέψαμε το ματς, το κυνηγήσαμε, αλλά αυτές είναι οι δυνατότητές μας και θα πάμε στην Ρωσία να πάρουμε ότι μπορούμε…» υποστήριξε ο κ. Πετρόφ, ο οποίος έχει αφήσει ήδη το ευρωπαϊκό ματς και σκέφτεται τον προσεχή αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.