ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εύσημα ΠΑ.Σ.Α.Π. στις Εθνικές ομάδες

Εύσημα ΠΑ.Σ.Α.Π. στις Εθνικές ομάδες

Μετά την ολοκλήρωση των διεθνών τους υποχρεώσεων ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα ανδρών-γυναικών.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑ.Σ.Α.Π.

“Το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π. εκφράζει τα συγχαρητήρια του στους διεθνείς και τους ομοσπονδιακούς προπονητές της Εθνικής Ανδρών για την χθεσινή κατάκτηση της 3ης θέσης στο Final 4 του Γ’ γκρουπ του World League στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

Το χάλκινο μετάλλιο αλλά και ο συνολικός φετινός απολογισμός (6 νίκες- 2 ήττες) μόνο χαμόγελα και αισιοδοξία μπορεί να σκορπίσει, σε μία δύσκολη περίοδο για το ελληνικό βόλεϊ.

Μία σημαντική επιτυχία που αποδεικνύει περίτρανα, ότι η σημερινή “φουρνιά” της Εθνικής, με αθλητές που πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις, όχι μόνο στη φετινή Volleyleague, αλλά και στα ξένα πρωταθλήματα με τις ομάδες τους, παρά τις απουσίες κάποιων αθλητών, διαθέτει πολλές δυνατότητες και με τον κατάλληλο προγραμματισμό, τη μεθοδική δουλειά και την απαραίτητη στήριξη όλων μας, μπορεί να πανηγυρίσει στο μέλλον ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Αρχής γενομένης μάλιστα από τον προσεχή Σεπτέμβριο στην Κοζάνη, όπου στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η ομάδα του εκλέκτορα Σωτήρη Δρίκου θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τα τελικά του Eurovolley έπειτα από 8 ολόκληρα χρόνια.

Εύσημα επίσης αξίζουν οι διεθνείς και οι ομοσπονδιακοί προπονητές της Εθνικής Γυναικών για την κατάληψη της 3ης θέσης του φετινού Euroleague. Η πετυχημένη πορεία της ομάδας του Γιάννη Καλμαζίδη σταμάτησε στα ημιτελικά, στην πανίσχυρη ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, που μετά την πρόσφατη εκτός έδρας νίκη επί της Σλοβακίας φαντάζει στον σημερινό β’ τελικό του Μπακού, ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του ιστορικού τίτλου.