ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εύσημα της ΕU Athletes στον ΠΑ.Σ.Α.Π.

Εύσημα της ΕU Athletes στον ΠΑ.Σ.Α.Π.

Παρουσία του προέδρου του ΠΑ.Σ.Α.Π. πραγματοποιήθηκε το διήμερο 14-15 Νοεμβρίου στην Ιρλανδία μια ακόμη συνάντηση της Eu Athletes στο πλαίσιο του προγράμματος PROtect Integrity 2016.

Στη συνάντηση (catch up round table) της EU Athletes (ο σύλλογος των αμειβομένων αθλητών όλης της Ευρώπης όλων των αθλημάτων) που φιλοξενήθηκε στο Δουβλίνο και είχε ως σκοπό την ανάλυση των υποχρεώσεων των Συνδέσμων για το project “PROtect Integrity 2016”, όπως (κυρίως) την επιμόρφωση από ειδικούς σε θέματα προώθησης μέσω των social media, το ελληνικό βόλεϊ και τους επαγγελματίες αθλητές, εκπροσώπησε ο Βασίλης Μηνούδης.

board-meeting-in-session-1

Μέσα σε υπέροχο κλίμα στο φιλόξενο χώρο του IRUPA ( Irish Rugby Union Players’ Association) οι ειδικοί συνεργάτες της EUAthletes που παρακολουθούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς τις επιδόσεις των “λογαριασμών” των Συνδέσμων σε Twitter & Facebook, αναφέρθηκαν με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τις επιδόσεις του ΠΑ.Σ.Α.Π.

Συγκεκριμένα στο Twitter ο λογαριασμός του Συνδέσμου μας κατέγραψε αύξηση 36% στο κοινό και 100% στη δραστηριότητα, ενώ στο Facebook αντίστοιχα, επειδή ο “λογαριασμός” του ΠΑ.Σ.Α.Π. είναι καινούριος, δεν υπάρχουν συγκριτικά στοιχεία από άλλες χρονιές, αλλά ήδη από τα πρώτα στοιχεία εμφανίζεται πολύ μεγάλη βελτίωση στην επικοινωνία και για αυτό ο κ. Μηνούδης κέρδισε τα εύσημα από την Eu Atheltes.

euathelets

Παράλληλα με τις λοιπές εργασίες και ένα “σεμινάριο” για την βελτιστοποίηση των επιδόσεων στο τομέα της επικοινωνίας μέσω των social media, συζητήθηκαν προτάσεις για μελλοντικά προγράμματα και δράσεις και τελικά υιοθετήθηκε η πρόταση του Προέδρου του ΠΑ.Σ.Α.Π., που για ευνόητους όμως λόγους ανταγωνισμού δεν μπορεί να δημοσιοποιηθεί.

minoudis-bonnelogo

Τέλος, ο Βασίλης Μηνούδης, όντας απ’ τον περασμένο Απρίλιο, νεοεκλεγέν μέλος του μεγαλύτερου αντιπροσωπευτικού οργάνου των ελίτ αθλητών της Ευρώπης (εκπροσωπεί περισσότερους από 15.000 αθλητές) συμμετείχε στο ΔΣ της EUAthletes, που πραγματοποιήθηκε στο πέρας των λοιπών εργασιών, όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα που άπτονται της λειτουργίας και της πολιτικής κατεύθυνσης της EUAthletes για το 2017.

Πηγή: pasap.eu