Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Έφθασε ο Μιγιαίλοβιτς

Έφθασε ο Μιγιαίλοβιτς

Στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη ο Νίκολα Μιγιαίλοβιτς ο οποίος φρόντισε να φωτογραφηθεί ήδη με την φανέλα του Φοίνικα και από το Ελευθέριος Βενιζέλος να πάρει…. «φύλλο πορείας» προς τον Πειραιά και από εκεί ακτοπλοϊκός για την Ερμούπολη και την Σύρο.

Έτοιμος να γράψει νέα σελίδα στην καριέρα του, αλλά το ίδιο πετυχημένη με αυτή στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης είναι ο Νίκολα Μιγιαίλοβιτς.

Ο Σέρβος ακραίος έφθασε στην χώρα και αμέσως οι άνθρωποι των «πειρατές» φρόντισαν να τον φωτογραφήσουν με την φανέλα του Φοίνικα και να ξεκινήσουν τα προεόρτια στο νησί.

«Ήρθα στον Φοίνικα πρώτα για να περάσουμε στα ημιτελικά και μετά για να πάρουμε το πρωτάθλημα» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Σέρβου “μπόμπερ” ο οποίος τήρησε την υπόσχεσή του και έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τον Φοίνικα παρά τις ενοχλήσεις από τον Εθνικό.

«Μιλούσα με τον Φοίνικα δέκα μέρες και είχα δώσει το λόγο μου. Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά» είπε ο Σέρβος ο οποίος θα φιλοξενηθεί από τον Εθνικό στο παλιό του σπίτι.

«Είναι στο μυαλό μου ότι θα πάω να δω τους παλιούς μου φίλους αλλά όταν μπούμε στο γήπεδο θα τους ξεχάσω» σχολίασε.

Μάλιστα η φανέλα που πρόβαρε ο Μιγιαίλοβιτς ήταν αυτή που θα φορά στη συνέχεια του πρωταθλήματος και θα έχει το νούμερο 4.

Τον Μιγιαίλοβιτς υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο τιμ μάνατζερ του Φοίνικα Μανώλης Βαμβακούσης και η κόρη του Άντζελα η οποία εκτελούσε χρέη μεταφράστριας.