A2

Αιγαλιώτικη φιέστα και ψυχή (foto)

Αιγαλιώτικη φιέστα και ψυχή (foto)

Παρουσία των φιλάθλων του, αλλά και των τοπικών αρχών και εκπροσώπων πραγματοποιήθηκε στο «Σταύρος Βενέτης» η φιέστα ανόδου του Αιγάλεω με τις αθλήτριες του City να κερδίζουν για μια ακόμη φορά το χειροκρότημα και την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας…

Εκδήλωση γεμάτη «κυανόλευκα» χαμόγελα και όνειρα για μια πετυχημένη παρουσία στην Α2 ήταν αυτή που διοργάνωσε η διοίκηση του Αιγάλεω για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή της ομάδας στην Εθνική κατηγορία.

Το παρών στην φιέστα έδωσε ο πρόεδρος του ΑΟ Αιγάλεω κ. Γιάννης Παλτόγλου, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Δημήτρης Μπίρμπας, εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων (Γιάννης Γκίκας), καθώς και η Λέσχη Φίλων Αιγάλεω ΘΥΡΑ 12.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν με προσωπικά έπαθλα όλες οι αθλήτριες του Αιγάλεω για την φετινή χρονιά, καθώς και οι αθλήτριες της ομάδας Κορασίδων που κατέκτησε την 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Παράλληλα η Λέσχη Φίλων Αιγάλεω ΘΥΡΑ 12 βράβευσε την γυναικεία ομάδα για την άνοδό της στην Α2 παραδίδοντας στις Αγγελική Αντωνιάδου και Έφη Ιωάννου τιμητική πλακέτα.

Την απονομή του πρωταθλήματος στην αρχηγό της ομάδας Έφη Ιωάννου έκανε ο Δήμαρχος του Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας εν μέσω πυροτεχνημάτων που έκαναν εντυπωσιακή την στιγμή και τον κόσμο του Αιγάλεω να αποθεώνει εκ νέου της αθλήτριες της ομάδας.

Ιωάννου : «Το Αιγάλεω έχει μέλλον»

fiesta aigaleo-4

Απόλυτα ικανοποιημένη και ευτυχισμένη για την άνοδο της ομάδας στην Α2 δήλωσε η αρχηγός Έφη Ιωάννου στο volleyplanet τονίζοντας «Ήταν μια μεγάλη προσπάθεια που κάναμε. Το βαρύ πρόγραμμα των νεαρών κοριτσιών ήταν αυτό που κούρασε περισσότερο την ομάδα γιατί Κορασίδες, Νεάνιδες, Γυναίκες ήταν 3 πρωταθλήματα και Σάββατο, Κυριακή, Τετάρτη δίνανε αγώνες. Φθάσαμε στα play-off όπου έπρεπε τα κορίτσια να παίζουν 3 αγώνες και μετά να έρχονται να παίζουν στις γυναίκες και όμως όλοι οι στόχοι επετεύχθησαν.

Για το καλό κλίμα της ομάδας «Αυτό που έκανε την διαφορά στο Αιγάλεω είναι ότι ήμαστε μια οικογένεια, μια ομάδα. Αγαπάμε η μια την άλλη. Πονάμε η μια την άλλη και τελικά αυτό φέρνει τα αποτελέσματα»

Για την επόμενη χρονιά : «Περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο πρωτάθλημα. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Έχει πολύ νέο αίμα το Αιγάλεω και έχει μέλλον μπροστά του, οπότε πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Βλάχου : «Μίλησε η Αιγαλιώτικη ψυχή»

aigaleo-vlachou-2015

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η χρονιά και για την Κατερίνα Βλάχου. Η πασαδόρος του City σε μια γεμάτη χρονιά με την ομάδα Κορασίδων, την ομάδα γυναικών αλλά και την Εθνική ομάδα  πανηγύρισε την άνοδο και μίλησε για την Αιγαλιώτικη ψυχή…

«Ούτε εμείς περιμέναμε να πετύχουμε κάτι τόσο σπουδαίο. Φέτος ήταν η χρονιάς μας. Και στις Κορασίδες, αλλά και στις γυναίκες που φθάσαμε σε μια άνοδο που την διεκδικούσαμε εδώ και 3 χρόνια. Όλους μας ικανοποίησε αυτό. Η αλήθεια είναι πως όταν έχεις μια διαφορά 7 βαθμών από των πρώτο δεν πιστεύεις ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, όμως τα καταφέραμε. Πήγαμε πάρα πολύ καλά στα play-off και αυτό μας έφερε την άνοδο. Ήμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι και πάμε για μια καλύτερη χρονιά» τόνισε η νεαρή Κατερίνα Βλάχου.

Για την δύσκολη χρονιά : «Ήταν δύσκολη κυρίως για τα κορίτσια που ήμασταν και Κορασίδες και στις γυναίκες, αλλά επειδή είχαμε την Αιγαλιώτικη ψυχή τα καταφέραμε. Το θέλαμε πάρα πολύ. Αποφασίσαμε πως είχαμε δύο στόχους που έπρεπε να τα καταφέρουμε και το πετύχαμε».

Για την Α2 : «Το θέλαμε να επιστρέψουμε και ελπίζων να έχουμε μια καλή παρουσία στην Α2. Η ομάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για να μπορέσει να κατακτήσει την καλύτερη θέση που μπορεί στην κατηγορία. Πιστεύω θα βγει σε καλό η επόμενη χρονιά».

Για την δική της πολύ καλή χρονιά και με την Εθνική : «Η αλήθεια είναι πως ήταν μια πάρα πολύ καλή χρονιά για εμένα σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό που έχουμε καταφέρει στην Εθνική είναι ότι στο μέλλον θα φανούνε ακόμη περισσότερο. Το καλοκαίρι πάμε στο Βαλκανικό που πιστεύω θα βγούμε πάρα πολύ κερδισμένες. Σαν Κατερίνα πιστεύω πως κάθε φορά που γυρνάω από την Εθνική είμαι κερδισμένη από πολλά πράγματα και αυτό με βοηθά να το δείχνω και στον σύλλογό μου».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο : «Ελπίζω να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους στην Α2 και να είναι πάντα κοντά μας, να έρχονται να μας παρακολουθούνε και να είναι ευχαριστημένοι για εμάς».

FOTO-STORY

fiesta aigaleo-15 fiesta aigaleo-11 fiesta aigaleo-5 fiesta aigaleo-7 fiesta aigaleo-12 fiesta aigaleo-8 fiesta aigaleo-14 fiesta aigaleo-6 fiesta aigaleo-9 fiesta aigaleo-10 fiesta aigaleo-2 fiesta aigaleo-3

fiesta aigaleo-1 fiesta aigaleo-vasikh

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...