ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Έγραψε ιστορία με Κουτούβαλη

Έγραψε ιστορία με Κουτούβαλη

Την πρώτη μεταγραφή στο νεοσύστατο γυναικείο του τμήμα πραγματοποίησε ο Εθνικός που ανακοίνωσε την απόκτηση της 14χρονης διαγώνιας Μαριάνθης Κουτούβαλης…

Η απόφαση για την δημιουργία γυναικείας ομάδας στον Εθνικό είναι ειλημμένη και η μεταγραφή της νεαρής Μαριάνθης Κουτούβαλης αποτελεί την πρώτη στην ιστορία της ομάδας.

Η 14χρονη διαγώνια του Εθνικού αναφερόμενη στην μεταγραφή της στην ομάδα του Πειραιά τονισε «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να ξεκινήσω πρώτη τον χορό των μεταγραφών για τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα του Εθνικού που τη νιώθω σαν οικογένειά μου. Ευχαριστώ το σύλλογο του Απολλώνιου Κερατσινίου και του ΔΑΣ Δραπετσώνας και τους μέχρι τώρα προπονητές μου. Τα υπόλοιπα στο παρκέ».

Η ανακοίνωση του Εθνικού Πειραιά

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, έχοντας ως πρωταρχικό του στόχο τη στελέχωση γυναικείας ομάδας σε εύλογο χρονικό διάστημα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι πραγματοποίησε την πρώτη στην ιστορία του μεταγραφή στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ, τη διαγώνιο της ομάδας ΔΑΣ Δραπετσώνας (ασημένιο μετάλλιο με τις Κορασίδες), Μαριάνθη Κουτούβαλη, γεννημένη το 2003 με ύψος 1,75μ.

Ήταν εύκολο για την Μαριάνθη να πειστεί για τον στόχο της ομάδας καθώς είναι μεγαλωμένη σε οικογένεια Εθνικών. Ο παππούς της, Λάζαρος Κουτούβαλης, ήταν για πολλά χρόνια παράγοντας του Εθνικού στο μπάσκετ, το πόλο και το ποδόσφαιρο ενώ ο πατέρας της, Σπύρος Κουτούβαλης, παίκτης και αρχηγός της ομάδας πόλο του Εθνικού επί πολλά έτη, προσφέρει σήμερα τις υπηρεσίες του στην ομάδα από τη θέση του Δ/ντή Αναπτυξιακών Τμημάτων.