ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Έγραψε ιστορία ο Ηλυσιακός

Έγραψε ιστορία ο Ηλυσιακός

Το  Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και αυτό επιβεβαίωσε πανηγυρικά ο Ηλυσιακός που με το 3-0 επί της Κορίνθου σφράγισε το εισιτήριό του για το Final 4 της Σαντορίνης…

Ο Ηλυσιακός έκανε την υπέρβαση απέναντι στην Κόρινθο και με το 3-0 φρόντισε να γράψει ιστορία και να προκριθεί στην 4άδα της διοργάνωσης. Μια διοργάνωση που για πρώτη φορά θα συμμετάσχει ομάδα της Pre League διεκδικώντας το δικαίωμα στο όνειρο της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Οι «κιτρινόμαυρες» του Αποστολογεωργάκη έχοντας τεράστιο αγωνιστικό πάθος αλλά και άγνοια κινδύνου έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο τη νίκη από την «υπνωτισμένη» Κόρινθο και με το 25-13, 25-15 και 25-19 κέρδισαν πανάξια την πρόκρισή τους στο Final 4.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αποστολογιωργάκης): Αναγνώστου, Τζαλαλή Σ., Χριστοδούλου, Λιαρούτσου, Σωτηρίου, Μπέμπη / Παπαδάκη (λ).

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Μπούκουρας): Παναγοπούλου, Μπάτακ, Γέιζελ, Αλατζάκη, Μπούκουρα Μ., Τομαρά / Μαργαρίτη (λ), Μπούκουρα Θ. (λ), Βακάλογλου, Χατζησοφρωνίου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μανώλης Αποστολογιωργάκης (Προπονητής Ηλυσιακού): «Μία πολύ σημαντική επιτυχία για τον σύλλογο. Ο Ηλυσιακός σήμερα έγραψε ιστορία με την πρόκριση στο final-4. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους που περιβάλουν την ομάδα και κυρίως στα κορίτσια που πέτυχαν αυτή την σημαντική διάκριση».

Γιώργος Μπούκουρας (Προπονητής Κορίνθου): «Δεν μπήκαμε ποτέ να παίξουμε και κάναμε ένα κακό παιχνίδι».