ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Έκανε… ρουά ματ ο τελικός στη Σαντορίνη!

Έκανε… ρουά ματ ο τελικός στη Σαντορίνη!

Στο ρυθμό του βόλεϊ ζει και αναπνέει το νησί, καθώς για διάφορους λόγους ο τελικός του φάιναλ φορ Κυπέλλου Γυναικών της Σαντορίνης έχει βάλει προσωρινά κάποια άλλα αθλήματα στον…. πάγκο.

Συγκεκριμένα λόγω της διεξαγωγής τους αποψινού τελικού Ολυμπιακός-Πανναξιακός στο κλειστό ΔΑΠΠΟΣ, αναβλήθηκαν τα μαθήματα σκάκι της 3ης Μαρτίου, ενόψει του αυριανού Μαθητικού Πρωταθλήματος στο Μετόχι.

skaki_santorini

Παράλληλα το τελευταίο 24ωρο είχαμε και άλλη μία αναβολή, αυτή τη φορά στο ποδόσφαιρο. Οι προγραμματισμένοι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Κυκλάδων, Θύελλα Καμαρίου- Άνω Μερά Μυκόνου και Πανθηραϊκού – Α.Ο Πάγου Σύρου για σήμερα Σαββατο, δεν διεξήχθησαν, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ε.Π.Σ Κύκλάδων  λόγω μη εκτέλεσης των δρομολογίων των πλοίων.

Εξάλλου στην κερκίδα των φιλάθλων της Νάξου, προστέθηκε σήμερα και η ποδοσφαιρική ομάδα της Νάξου, που αύριο αντιμετωπίζει στη Σαντορίνη την τοπική Λάβα.

panthiraikos 1

Από την εν λόγω αναβολή πάντως κερδισμένο αναδείχθηκε το βόλεϊ, καθώς και οι δύο ομάδες της Σαντορίνης βρέθηκαν στο κλειστό ΔΑΠΠΟΣ και απόλαυσαν τον τελικό του βόλεϊ.