Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Εκδίκαση για ΠΑΟ και μέτρα τάξης με φόντο το ντέρμπι

Εκδίκαση για ΠΑΟ και μέτρα τάξης με φόντο το ντέρμπι

Η αθλητικός δικαστής της ΕΟΠΕ συζητά την Τετάρτη το πρωί την αίτηση ανάκλησης της ποινής κεκλεισμένων του Παναθηναϊκού στην υπόθεση των επεισοδίων που έλαβαν χώρα χιλιόμετρα μακριά από την περυσινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό για το Κύπελλο.

Υπενθυμίζεται ότι είναι η ίδια υπόθεση για την οποία δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός αλλά ο Παναθηναϊκός τότε δεν είχε προλάβει να εφεσιβάλλει την απόφαση αφού δεν είχε συσταθεί η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη.  Το νομικό τμήμα του αθηναϊκού συλλόγου επανήλθε με αίτημα ανάκλησης μιας τιμωρίας που κατά το ήμισυ έχει ακυρωθεί αφού η αρχική κλήση της αθλητικού δικαστή στους “αιώνιους” αφορούσε τα ίδια γεγονότα με τους Πειραιώτες να δικαιώνονται.

Μάλιστα, η ΕΟΠΕ στο δευτεροβάθμιο όργανο που προσέφυγε ο Ολυμπιακός, έκανε και παράσταση προκειμένου να υποστηρίξει ότι τα σωματεία-μέλη της κινδυνεύουν από μια απόφαση που θα τιμωρεί τις ομάδες για επεισόδια που μπορεί να συμβαίνουν μακριά από τα γήπεδα που αγωνίζονται.

Ανάλογα πάντως με την απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου, ο Παναθηναϊκός θα έχει δικαίωμα να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ!

Παράλληλα, το μεσημέρι της Τετάρτης έχουν προγραμματιστεί μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι της προσεχούς Δευτέρας, τα οποία προφανώς και θα προσαρμοστούν ανάλογα με το αν η αναμέτρηση θα διεξαχθεί υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης ή κανονικά με φιλάθλους των γηπεδούχων.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...