ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εκδρομή ΣΕΠΠΕ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Εκδρομή ΣΕΠΠΕ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Για μια ακόμη φορά ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης αναμένεται να βρεθεί κοντά στα μεγάλα ραντεβού του βόλεϊ καθώς ανακοίνωσε εκδρομή για την Σόφια και τον Όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα φιλοξενηθεί εκεί..

Την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα έχουν όσα μέλη του ΣΕΠΠΕ και φίλοι του αθλήματος θα δηλώσουν συμμετοχή στην εκδρομή που διοργανώνει ο Σύνδεσμος από 21 εως 24 Σεπτεμβρίου.

Ο ΣΕΠΠΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της εκδρομής για την Σόφια και καλεί όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή και να παρακολουθήσουν τις ομάδες που θα παλέψουν για την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του θεσμού.

Η ανακοίνωση του ΣΕΠΠΕ

Ο ΣΕΠΠΕ στην ΣΟΦΙΑ της Βουλγαρίας 21-24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ δίνοντας την ευκαιρία στα μέλη του και στους φίλους του αθλήματος να παρακολουθήσουν τον όμιλο του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ από όπου οι δυο πρώτες ομάδες του ομίλου θα πάρουν το εισιτήριο για τις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου που τα ημιτελικά και τελικά θα διεξαχθούν στο ΤΟΡΙΝΟ της Ιταλίας.

Ξενοδοχείο διαμονής είναι το: SUITE HOTELS SOFIΑ (τρεις διανυκτερεύσεις με πρωινό).

Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ και ώρα 06.00 από Θεσσαλονίκη με πούλμαν και επιστροφή την Δευτέρα 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ με αναχώρηση από Σόφια ώρα 09.00.το κόστος συμμετοχής είναι 140ε η διαμονή το άτομο σε δίκλινο και 185 σε μονόκλινο. Συμπεριλαμβάνονται και τα εισιτήρια των αγώνων.

Μέχρι την Τετάρτη 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ θα ανακοινωθούν νεωτέρα για την εκδρομή για τα τελικά του ΤΟΡΙΝΟ. Οι δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ τηλεφωνικά στα γραφεία του ΣΕΠΠΕ στο:2109218936.