Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Εκδρομή στον Πειραιά για Λέσχη Φίλων Φοίνικα

Εκδρομή στον Πειραιά για Λέσχη Φίλων Φοίνικα

Εκδρομή στον Πειραιά για τον αγώνα μπαράζ του League Cup Νίκος Σαμαράς ετοιμάζουν οι φίλοι του Φοίνικα Σύρου που δηλώνουν έτοιμοι να  συμπαρασταθούν στους «κυανέρυθρους» και την προσπάθειά τους για πρόκριση στο Final 4.

Την υποστήριξη των φιλάθλων του αναμένεται να έχει την Τετάρτη στο κλειστό του Ρέντη ο Φοίνικας Σύρου κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας.

Η μονομαχία των δύο ομάδων για μια θέση στο Final 4 του League Cup Νίκος Σαμαράς θα φιλοξενηθεί στον Πειραιά, αυτό όμως δεν αποτελεί πρόβλημα για τους φίλους των «Πειρατών» καθώς πραγματοποιούν εκδρομή για να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους και να την βοηθήσουν να φθάσει στην πρόκριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Φοίνικα Σύρου

Η Λέσχη Φίλων του Φοίνικα σε συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας του Φοίνικα Σύρου διοργανώνει εκδρομή στον Πειραιά για τον αγώνα μπαράζ του League Cup μεταξύ της ομάδας μας και του Ηρακλή Χαλκίδας. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εκδρομή θα πρέπει να το δηλώσουν έως την Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι.

Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη στις 16:00 το απόγευμα με το Blue Star και επιστροφή την Πέμπτη το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 6979638335 (Γιώργος Βαρθαλίτης).

Η ομάδα και οι παίκτες του κ. Κάσμαρτσικ χρειάζονται την στήριξή μας σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Δεν πρέπει να αφήσουμε την ομάδα μόνη, καθώς την βοήθεια των φίλων του θα έχει και ο Ηρακλής που έχει κι αυτός προγραμματίσει εκδρομή για την Τετάρτη ημέρα του αγώνα.