A2

«Έκλεισε» τα 19 η Καρακ(ο)ύκλα της Νίκης (fotos)!

«Έκλεισε» τα 19 η Καρακ(ο)ύκλα της Νίκης (fotos)!

Η Καλαματιανή κεντρική της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, Σοφία Καρακύκλα έσβησε πριν τρεις μέρες την τούρτα – έκπληξη που της έκαναν δώρο μετά την προπόνηση οι συμπαίκτριες και το βράδυ γιόρτασαν όλες μαζί σε γνωστό στέκι της πόλης την… είσοδο στην 2η δεκαετία της ζωής της.

karakykla_niki_alexandroupolis

krasi

Αν και πρωτάρα φέτος στην Θράκη, τόσο στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, όσο και στην ομάδα του Έβρου η πρώην άσος του Ακρίτα Μεσσηνίας  έχει “δέσει” απίστευτα με τα υπόλοιπα κορίτσια και αισθάνεται στην Αλεξανδρούπολη σαν «στο σπίτι της». Σε αυτή τη μεταγραφή όμως χρειάστηκε να βάλει το χεράκιτου του και ο… Ιπποκράτης!

karakykla_niki_alexandroupolis 2

Όταν πέρυσι “τα’ σπασε” στην Καλαμάτα με την πρωην της προπονήτρια, ο πατέρας της Χαράλαμπος Καρακύκλας , πρόεδρος του Ακρίτα και ιατρός καρδιολόγος τα «βρήκε» με τον έτερο ομόλογο της Νίκης Αλεξανδρούπολης και συνάδελφο -χειρουργό ορθοπεδικό, Συμεών Χαρπαντίδη και έτσι η νεαρή μπλοκέρ βρέθηκε ξαφνικά να παίζει στην ακριτική πόλη.

niki_alexandroupolis_karakykla

Από τις πρώτες μέρες που η Σοφία «πάτησε το πόδι της» στην Αλεξανδρούπολη, πέρα από τις αγωνιστικές της ικανότητες, κέρδισε τις συμπαίκτριές της με το ήθος, την ευγένεια, την προσωπικότητά και την… τρέλα της, ενώ παράλληλα με την προσεγμένη εξωτερική της εμφάνιση, όπως μάθαμε έχει… κάψει καρδιές, προκαλώντας το θαυμασμό εντός και εκτός γηπέδων!

karakykla karakykla_niki_alexandroypolis karakykla_beach karakykla_alexandroupoli

Λογικό είναι λοιπόν στο αποψινό (19.00) και τελευταίο φετινό ματς για τη Νίκη (την 18η και τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό) στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στον προτελευταίο ΑΣ Ιωαννίνων για την 17η αγωνιστική του 1ου Υποομίλου του Β’ ομίλου της Α2 Γυναικών τα κορίτσια του Ιπποκράτη Δήμητσα να ρίξουν νικηφόρα την αυλαία.

Μια νικη λοιπόν (ακόμη και με 3-2) θα «σφραγίσει» την παραμονή τους στην κατηγορία και θα αποτελέσει το… κερασάκι στην τούρτα της όμορφης Καλαματιανής μπλοκέρ, που μέσω social media ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της!

Το Volleyplanet εύχεται στην…. ακριβή Σοφία της Νίκης να τα εκατοστήσει,  να ναι πάντα γερή και ευτυχισμένη και να χει επιτυχίες με την ομάδα της!

niki_alexandroupolis

facebook

Φωτό: Τhrakisport.gr/Μαρία Σταθάκη, Thrakisports.gr/ Κυπριανίδης Facebook, Instagram

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...