Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έκλεισε θέση στον Άρη η Χίτζιου

Έκλεισε θέση στον Άρη η Χίτζιου

Στον Άρη θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο η Μαρία Χίτζιου που μαζί με την Ειρήνη Κελεσίδου θα αποτελεί το δίδιμο των λίμπερο στο νέο πρωτάθλημα…

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαρία Χίτζιου που αποτελεί και αθλήτρια από τα τμήματα υποδομής του ανακοίνωσε ο Άρης ο οποίος έκλεισε το ρόστερ του στην θέση του λίμπερο.

Η 20χρονη λίμπερο στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της τόνισε “Εκτιμώ πολύ το γεγονός που για μία ακόμη χρονιά θα βρίσκομαι κοντά στον Άρη. Πέρσι θεωρώ πως βάλαμε τα δυνατά μας και ίσως στις λεπτομέρειες να κρίθηκε το αποτέλεσμα της τετράδας, κάτι που φέτος θα προσπαθήσουμε στο μέγιστο να βελτιώσουμε.

Υπάρχει μία τεράστια προσπάθεια και συνεργασία από όλα τα μέλη του Άρη για αυτό και νοιώθω τυχερή που ανήκω σε αυτό το σύλλογο. Είμαι έτοιμη να αγωνιστώ για το καλύτερο της ομάδας και να δώσω ο,τι χρειάζεται για να κερδίσει αυτό που αξίζει”

Η ανακοίνωση του Άρη

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαρία Χίτζιου, για την επόμενη χρόνια.

Η Μαρία Χίτζιου αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Άρη.

Η Χίτζιου είναι γεννημένη στις 03 Οκτωβρίου 1997 και μαζί με την Ειρήνη Κελεσίδου (ανανέωσε) θα αποτελούν το δίδυμο των λίμπερο για την επόμενη χρονιά.