ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εκλογές στις 3/9 και «στρατιώτης» Φλώρος στην Εθνική γυναικών

Εκλογές στις 3/9 και «στρατιώτης» Φλώρος στην Εθνική γυναικών

Δυο ήταν οι ειδήσεις που προέκυψαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ, το οποίο έλαβε χώρα σήμερα στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Η πρώτη έχει να κάνει με τον ορισμό ημερομηνίας αλλά και τοποθεσίας των επικείμενων εκλογών. Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ στις 3 Σεπτέμβρη θα διεξαχθεί η εκλογική γενική συνέλευση στην Αθήνα ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας, θα πραγματοποιηθεί την αμέσως επόμενη μέρα.

Φλώρος για 5η φορά 

Η δεύτερη είδηση και αναμενόμενη ήταν αυτή της επιλογής ως Ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Γυναικών, του Τάκη Φλώρου. Σε μια δύσκολη στιγμή για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ο κ. Φλώρος για 5η φορά ετοιμάζεται να αναλάβει τις τύχες της γυναικείας ομάδας ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η εξαιρετική δουλειά, τα αποτελέσματα της οποίας είναι σε όλους γνωστά και η παρουσία του στον πάγκο της ελληνικής ομάδας τη δεδομένη στιγμή φάνταζε εξαρχής -έπειτα από την παραίτηση του Γιάννη Καλμαζίδη- ιδανική λύση τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Στην σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ πάρθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

-Αποφασίστηκε ομόφωνα η εκλογική γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 3 Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση μη απαρτίας η ΓΣ θα διεξαχθεί στις 4 Σεπτεμβρίου. Ο χώρος που θα φιλοξενηθεί η Γενική Συνέλευση θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες

-Νέος προπονητής στην Εθνική Γυναικών αναλαμβάνει ο Τάκης Φλώρος, ο οποίος για 5η φορά στην πολυετή καριέρα του θα έχει την ευθύνη της Εθνικής Γυναικών και θα οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι συνεργάτες του, αλλά και το πρόγραμμα προετοιμασίας της Εθνικής που θα αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις την Εθνική Μαυροβουνίου.