PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εκλογές στις 8/6 στον Π.Α.Ο και αναμονή

Εκλογές στις 8/6 στον Π.Α.Ο και αναμονή

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός προκήρυξε εκλογές για τις 8/6 και άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο περιμένουν να δουν τι θα γίνει με το βόλεϊ γυναικών, αφού ο σχεδιασμός στο αντρικό τμήμα έχει ήδη ξεκινήσει.

Η προσωρινή διοίκηση -όπως ήταν φυσιολογικό- είχε “τρέξει” επαφές για το ρόστερ και τη συμμετοχή στην Preleague της γυναικείας ομάδας πριν γνωστοποιηθεί η επιθυμία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αναλάβει τα ηνία του Ομίλου αφού δεν θα άφηνε σε καμία περίπτωση την ομάδα να μπει σε “περιπέτειες”.

Με την αλλαγή σελίδας που επίκειται στον Όμιλο, θεωρείται δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα κατέβει στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική φετινή Preleague, ωστόσο για τη στελέχωση του τμήματος και τον αγωνιστικό  του στόχο οι προθέσεις και οι κινήσεις θα γνωστοποιηθούν αμέσως μετά την εκλογή του νέου Διοικητικού συμβουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της προκήρυξης εκλογών:

Μετά το αίτημα του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου για προκήρυξη εκλογών στον Όμιλο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο. συνεδρίασε σήμερα το απόγευμα της Πέμπτης 24/5 στα γραφεία του Συλλόγου, ενέκρινε το αίτημα και αποφάσισε τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης και τη διενέργεια εκλογών σε δεκαπέντε ημέρες και πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, στις 18.30, στο κλειστό γυμναστήριο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα γίνει στις 18 Ιουνίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30, στον ίδιο χώρο και κατά την ημερομηνία αυτή θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών που θα παραστούν.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη, που έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την ημέρα εγγραφής τους.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...