ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Έκοψε πίτα ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.Κ., σήμερα η Ε.Σ.ΠΕ.Κ. (fotos)

Έκοψε πίτα ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.Κ., σήμερα η Ε.Σ.ΠΕ.Κ. (fotos)

Μέσα σε ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα ο Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Κρήτης (ΣΥ.Δ.ΠΕ.Κ.) με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, διοργάνωσε το Σάββατο στο ‘Ηράκλειο την καθιερωμένη ετήσια γιορτή του. Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο Ρέθυμνο κόβει την πίτα της η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης.

PITA_SYDPEK

sydpek_pita_psaroudakis_kokotsakis

Την εκδήλωση στο κέντρο «Μπαχαλόγατος» τίμησε με την παρουσία του σύσσωμο το ΔΣ του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Κ. μετά του προέδρου Βασίλη Κοκοτσάκη, φορείς του αθλήματος μεταξύ των οποίων το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και επικεφαλής της Επιτροπής μπιτς βόλεϊ, Ελένη Καζάκου, ο πρόεδρος του ΟΠΕ Ρεθύμνου και της ΕΣΠΕΚ, Κώστας Ψαρουδάκης, αλλά και διαιτητές από κάθε γωνιά του νησιού.

pita_sydpek_2018

karpouzas_sydpek_pitajpg

Παράλληλα με την κοπή της πίτας, όπου το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του Αντρέα Γεωργακόπουλου ο οποίος μαζί με το τυχερό «σουβενίρ» της χρονιάς κέρδισε και ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για Πειραιά.

sydpek_pita_vravefseis 1

sydpek_pita_2

Στο περιθώριο της γιορτής έγινε και η απονομή των διπλωμάτων νέων διαιτητών παραρτημάτων Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου καθώς και η τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων σε πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει με την προσφορά τους στο άθλημα. Τα τιμώμενα πρόσωπα ήταν ο προπονητής της ΑΘΛΕΣΗ Μανώλης Μανωλάκης, οι παλαίμαχοι αθλητές Μανώλης Παπαϊωάννου, Μανώλης Βιδάκης, Κώστας Σπιταδάκης, καθώς και ο παλαίμαχος διεθνής διαιτητής Παντελής Ζενιώδης.

sydpek_pita_vravefsi

sydpek_pita 3

Η βραδιά ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωϊνές ώρες με λαχειοφόρο αγορά και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Κ. και τους εκλεκτούς προσκεκλημένους να διασκεδάζουν και να ανταλλάσσουν ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαμόγελα επιτυχίες και αποκλειστικά και μόνο… σφυρίγματα θαυμασμού για το έργο τους στα γήπεδα!

sydpek_xoros_pita

Σήμερα εξάλλου στις 11.00 στο Bankery Café στο Ρέθυμνο θα κόψει την καθιερωμένη της πίτα η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης (ΕΣΠΕΚ), ενώ στη διάρκεια της εκδήλωσης αναμένεται να βραβευτούν και αρκετοί άνθρωποι του βόλεϊ.