ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

‘Εκοψε την πίτα του ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.Δ.Α.Π.

‘Εκοψε την πίτα του ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.Δ.Α.Π.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, έκοψε πριν λίγες μέρες , ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.Δ.Α.Π. για τον ερχομό του νέου έτους και το συνδύασε με τη βράβευση μελών του που διακρίθηκαν με την συμμετοχή τους σε παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς αγώνες. Επίσης απονεμήθηκαν τα πτυχία της σχολής beach volley που πραγματοποίησε ο σύνδεσμος του Πειραιά τον περασμένο Ιούνιο.

Αναλυτικά ο σύνδεσμος διαιτητών Πειραιά ανακοίνωσε:

*οτι ευχαριστεί τον Δήμο Δραπετσώνας-Κερατσινίου, στο πρόσωπο του αντιδημάρχου Καραγιαννάκη Χρήστο για την διευκόλυνση του έργου μας.

*τίμησε τον διεθνή διαιτητή-μέλος μας Κουτσούλα Μιχαήλ , για την συμμετοχή του στην τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων που διεξήχθη στην Τουρκία το 2015.

* τίμησε τον διεθνή διαιτητή-μέλος μας Κούβελο Χρήστο, για την συμμετοχή του στο FIVB Open της Ρωσίας και στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στην Πορτογαλία της περασμένης χρονιάς.

Sypdepap kogkalidis vraveysiSypdepap  trapezi 4567

*τίμησε την διαιτητή-μέλος μας Μεταξά Γεωργία για την συμμετοχή της στους 14ους Παγκόσμιους Special Olympics στο Los Angeles που διεξήχθησαν το 2015.

*τίμησε την διεθνή διαιτητή-μέλος μας Κυριοπούλα Λώρα που διεύθυνε τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών.
o τίμησε για την προσφορά τους στα τοπικά πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. τα μέλη μας Κατερλή Χρίστίνα,Βλάχο Γιώργο και Λιάκου Αλεξάνδρα.

Sypdedap vraveusiSypdedap syllas 9876

Στην εκδήλωση βρέθηκαν προσκεκλημένοι απο αλλους συνδέσμους διαιτητών, εκπρόσωποι ΚΕΔ, ΕΟΠΕ, ΟΔΒΕ, ΕΣΠΕΔΑ:

από την Ε.Ο.ΠΕ., ο κ.Σύλλας Χρ. (πρόεδρος της Κ.Ε.Π./Ε.Ο.ΠΕ. και Γ.Γ. της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.) και ο κ.Χρυσοχόου.

από την Ο.Δ.Β.Ε., ο κ.Μαυρικίδης Στ. (πρόεδρος) και ο κ.Κίτσιος Λ. (Γεν.Γραμματέας)

από την Κ.Ε.Δ, ο κ.Βασιλειάδης Στ. (πρόεδρος) και ο κ.Ράπτης Β. (μέλος)

από την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α., ο κ.Κογκαλίδης Γ.(πρόεδρος), ο κ.Μεταξάς Δ. (αντιπρόεδρος), ο κ. Χαλβατζής Ν. (Γεν.Γραμματέας), ο κ.Ξοφάκης Μπ. (ταμίας), ο κ. Δελαγραμμάτικας Ν. (μέλος Δ.Σ.), ο κ.Νικολούζος Στ.(μέλος της επιτροπής Marketing).

από την Ε.Δ./Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α., ο κ.Διαμαντόπουλος Γ.(πρόεδρος) και ο κ.Τσάκωνας Φ.(μέλος)

από τον ΣΥ.Δ.ΠΕ.Α.Α.Α., ο κ.Μυλωνάκης Αλ. (πρόεδρος), ο κ.Βουδούρης Κ. (Γεν.Γραμματέας), ο κ.Μαρκάτης Φ. (ταμίας) και η κ.Παπασηφάκη Α. (μέλος)

παρατηρητές εθνικών πρωταθλημάτων, κ.κ. Βαρθαλίτης, Πέρρος, Τσιντομηνάς,
και πάνω από 80 εν ενεργεία και μη, μέλη μας.

Ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.Δ.Α.Π. εύχεται σε όλο τον κόσμο του ελληνικού βόλεϊ καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες μα πάνω απ’ όλα υγεία.”

Sypdepap kopi pitas 12sydpedap vasileiadis 567