ΔΙΕΘΝΗ

«Εκτέλεσε» και τη Ραβένα ο Τζούριτς

«Εκτέλεσε» και τη Ραβένα ο Τζούριτς

Με τοπ σκόρερ τον Τζούριτς η Βερόνα πέρασε νικηφόρα και από τη Ραβένα κερδίζοντας με 3-1 (25-20, 25-17, 17-25, 25-19) και βρέθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας της ιταλικής Serie A, πριν ολοκληρωθεί και τυπικά η 5η αγωνιστική στην Ιταλία.

Για την ομάδα του Αντρέα Τζιάνι που έφτασε τις νίκες τοπ σκόρερ του αγώνα με 18 πόντους ήταν ο αρχηγός της Εθνικής μας, Μίταρ Τζούριτς, ωστόσο MVP του αγώνα με 5 πόντους αλλά πολύ καλή οργάνωση αναδείχθηκε ο πασαδόρος των φιλοξενούμενων Μπαρανόβιτς. Για τη Ραβένα, που γνώρισε την 4η συνολικά ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα, οι 14 πόντοι του Ολλανδού τοπ σκόρερ της, Μάρτεν Φαν Γκάρντερεν.

Στην κορυφή της βαθμολογίας φιγουράρει πάντως η Τσιβιτανόβα που “άλωσε” το Μιλάνο κερδίζοντας με 3-0 σετ την τοπική ομάδα. Η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει στις 17 Νοεμβρίου με την Πιατσέντζα του διεθνούς μας, Γιώργου Τζιουμάκα να υποδέχεται την 3η στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Συλλόγων, Τρεντίνο.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...