Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ελένη Σπανού: «Να κλειδώσουμε την παραμονή μας με Άρη»

Ελένη Σπανού: «Να κλειδώσουμε την παραμονή μας με Άρη»

Άλμα παραμονής ήταν για τους Μακεδόνες Αξιού, η επικράτηση με 3-1 κόντρα στην Ηλιούπολη για την 11η αγωνιστική της Α1.Αποτέλεσμα που έφερε το σύλλογο των Κύμινων στο φινάλε του πρώτου γύρου στην εβδόμη θέση με 14 πόντους.

 Από τις κορυφαίες και πιο σταθερές σε απόδοση της ομάδας των Μακεδόνων, είναι η κεντρική Ελένη Σπανού, η οποία στο ματς με τον ΓΣΗ, «επέβαλλε το νόμο» της, καθώς έπιασε 11 μπλοκ (!) και συνέβαλλε τα μέγιστα στην επιτυχία του Θεσσαλονικιώτικου σωματείου.

 Η δικηγόρος των Μακεδόνων σχολίασε για το ματς του Σαββάτου αλλά και το επερχόμενο εντός έδρας  τοπικό ντέρμπι με τον Άρη (23/12,19.00)  στο Volleyplanet.gr:

  “Ο αγώνας με την Ηλιούπολη ήταν πολύ κομβικός. Ξέραμε ότι η νίκη σήμαινε ένα ακόμα βήμα για την σωτηρία γι αυτό και δώσαμε το 100%.Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι κ αυτό φάνηκε στο παιχνίδι, καθώς πιέσαμε στο σέρβις κ μπλοκάραμε πολύ καλά.

Τώρα θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη για να κλειδώσουμε την παραμονή και να αποχαιρετίσουμε το 2016 με τον καλύτερο τρόπο.”