Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ελγκέτα : «Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης»

Ελγκέτα : «Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης»

Ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena δήλωσε ο Χόρχε Ελγκέτα που όμως τόνισε πως υπάρχουν ακόμη αρκετά περιθώρια βελτίωσης στους παίκτες μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά…

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ βρίσκεται αισίως στην 5η εβδομάδα με τον Αργεντίνο τεχνικό του Δικεφάλου να είναι ευχαριστημένος από την διάθεση και την παρουσία των παικτών του στις προπονήσεις που σταδιακά θα ανεβαίνουν σε ένταση και ρυθμό.

Ο Χόρχε Ελγκέτα τόνισε χαρακτηριστικά “Βρισκόμαστε στην πέμπτη εβδομάδα της προετοιμασίας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι έως τώρα. Οι προπονήσεις είναι δυνατές και σιγά -σιγά ανεβάζουμε την ρυθμό μας.

Παίξαμε δυο φιλικά, χωρίς να αλλάξουμε το πρόγραμμά μας στην προετοιμασία. Είδα σημαντικά στοιχεία από όλους τους παίκτες. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και μέσα από τις προπονήσεις θα έχουμε την απόδοση που θέλουμε’.

Αναφορικά με τα παιχνίδια κόντρα σε Βοϊβοντίνα και την συμμετοχή των “ασπρόμαυρων” στο τουρνουά της Σύρου ο Ελγκέτα δήλωσε πως τα φιλικά δεν θα αλλάξουν το πρόγραμμα της προετοιμασίς και την ένταση των προπονήσεων αφού αυτά θα βοηθήσουν την ομάδα να είναι έτοιμη για το League Cup και το πρωτάθλημα.

“Για τα δυο παιχνίδια με την Vojvodina και το τουρνουά της Σύρου, δε θα αλλάξουμε κάτι. Θα συνεχίσουμε κανονικά το πρόγραμμά μας, ανεβάζοντας την ένταση των προπονήσεων. Μέσα από αυτές τις φιλικές αναμετρήσεις θα προετοιμαστούμε ώστε να είμαστεέτοιμοι στα μέσα Οκτώβρη, για το League Cup και το πρωτάθλημα” σχολίασε ο Αργεντίνος.