ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Οι Έλληνες διαιτητές στα προκριματικά του EURO

Οι Έλληνες διαιτητές στα προκριματικά του EURO

Τρεις έλληνες διαιτητές ορίστηκαν να σφυρίξουν στη προκριματική φάση ανδρών και γυναικών  για το EURO 2017.  Αναλυτικά έχουμε:

Από 22-25 Σεπτεμβρίου ο διεθνής διαιτητής Μιχάλης Κουτσούλας θα σφυρίξει αγώνες για τον Δ’ όμιλο της 2ης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών (Σλοβακία, Κροατία, Λετονία, Ισραήλ), καθώς και για τον Δ’ όμιλο της 2ης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών (Σλοβακία, Κροατία, Πορτογαλία, Ισραήλ).

Οι αγώνες και των δύο ομίλων θα διεξαχθούν παράλληλα στην πόλη Rovinj της Κροατίας.

Επίσης απο 23-25 Σεπτεμβρίου ο διεθνής διαιτητής Σωτήρης Δεληκωστίδης θα σφυρίξει αγώνες για τον ΣΤ’ όμιλο της 2ης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών.

Οι αγώνες θα γίνουν στην πόλη Jablonec Nad Nisou της Τσεχίας και στον όμιλο συμμετέχουν οι ομάδες: Ρουμανία, Εσθονία, Π.Γ.Δ.Μ. και Τσεχία.

Τέλος, από 23-25 Σεπτεμβρίου ο διεθνής διαιτητής Κώστας Βουδούρης θα σφυρίξει αγώνες για τον Γ’ όμιλο της 2ης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών.

Οι αγώνες θα γίνουν στην πόλη Bielsko Biala της Πολωνίας και στον όμιλο συμμετέχουν οι ομάδες: Φινλανδία, Ουγγαρία, Εσθονία και Πολωνία.