Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ελληνικός κορμός από χρυσάφι!

Ελληνικός κορμός από χρυσάφι!

Η αυλαία της φετινής χρονιάς έπεσε στο Ρέντη με πανηγυρισμούς και αποθέωση για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τις Στέλλα Χριστοδούλου, Τζίνα Λαμπρούση, Κατερίνα Γιώτα και Αρέτα Κονόμη που ολοκλήρωσαν με χαμόγελα ευτυχίας και πολλά κύπελλα στα χέρια τους…

Αν κάποιος προσπαθεί να ορίσει στον αθλητισμό την τέλεια χρονιά θα πρέπει να περάσει από το Ρέντη και να ρωτήσει τις “ερυθρόλευκες” για το πως μπορεί κάποιος να μετατραπεί σε… Μίδας κατακτώντας τα πάντα.

Μια χρονιά από ατόφιο χρυσάφι για τον Ολυμπιακό με τις Χριστοδούλου, Λαμπρούση, Γιώτα και Κονόμη να μοιράζουν χαμόγελα και selfie, ενώ η λίμπερο των “ερυθρολεύκων” συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών δήλωσε πως αυτή σταματά την ενεργό δράση.

Χριστοδούλου: “Ιστορικό Treble”

Η αρχηγός της ομάδας Στέλλα Χριστοδούλου έχοντας πνιγεί στις αγκαλιές και τα φιλιά των “ερυθρόλευκων” φιλάθλων δήλωσε «Είναι μια ιστορική στιγμή για το σύλλογο και είμαστε ευλογημένοι που ζούμε αυτές τις στιγμές Χαίρομαι που καταφέραμε να φέρουμε ένα ιστορικό τρεμπλ στον Ολυμπιακό γιατί το αξίζει. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο μας που ήταν συνέχεια δίπλα μας. Ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ και στον πρόεδρο μας, τον Μιχάλη Κουντούρη που μας στηρίζει στα πάντα και είναι δίπλα μας»

Λαμπρούση : “Το πιο όμορφο ταξίδι” 

Η Τζίνα Λαμπρούση με τη νίκη επί του Άρη έριξε “άγκυρα” στο λιμάνι του Πειραιά ολοκληρώνοντας με μαγικό τρόπο το φετινό ταξίδι του Ολυμπιακού.

Η διεθνής κεντρική των “ερυθρολεύκων” πλέοντας σε…. πελάγη ευτυχίας τόνισε «Αυτή η χρονιά ήταν το πιο όμορφο ταξίδι του Ολυμπιακού. Είναι απίστευτο αυτό που κάνουμε και απερίγραπτο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο μας για την παρουσία του δίπλα μας. Όλα αυτά τα χρόνια μας στηρίζει και σήμερα πανηγυρίσαμε όλοι μαζί ένα ιστορικό τρεμπλ. Είμαστε πολύ χαρούμενες και πάμε τώρα για άλλα και περισσότερα».

Γιώτα : “Αφιερωμένο στον κόσμο και στον πρόεδρο”

Η Κατερίνα Γιώτα με την κούπα αγκαλιά και ένα τεράστιο χαμόγελο φρόντισε να αφιερώσει τον τίτλο στον κόσμο της ομάδας αλλά και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, ενώ παράλληλα δήλωσε έτοιμη για ακόμη περισσότερους τίτλους.

Ο νεαρή κεντρική των Πειραιωτών ανέφερε χαρακτηριστικά «Το πανηγυρίσαμε και αυτό το τρόπαιο. Η χρονιά τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο. Μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού μείναμε συγκεντρωμένες και για τον τελευταίο στόχο της χρονιάς και σήμερα σηκώσαμε το πρωτάθλημα μαζί με τον κόσμο μας. Εύχομαι τα επόμενα χρόνια να φέρουν ακόμα περισσότερους τίτλους. Το αφιερώνουμε σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού, στον πρόεδρο μας και σε όλη την ομάδα μας και τους ανθρώπους που μας φροντίζουν καθημερινά να τα έχουμε όλα»

Κονόμη : “Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα”

Η Αρέτα Κονόμη ήρθε στον Ολυμπιακό και δεν σταματά να κατακτά τίτλους και βέβαια να τους πανηγυρίζει αναλόγως. Η διεθνή λίμπερο των “ερυθρολεύκων” χαρακτήρισε πως η χρονιά ήταν μαγική και ονειρεμένη…

Απολογισμός απόλυτα πετυχημένος με την Κονόμη να δηλώνει «Ένα ακόμα τρόπαιο. Είναι η πιο σημαντική και ιδανική χρονιά από τη μέρα που υπέγραψα στον Ολυμπιακό. Την κατάκτηση του τρεμπλ δεν μπορούσα να την φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα.Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για την ομάδα μου και το αφιερώνω στην οικογένεια μου και στον άντρα μου».

Αφιέρωση που είναι ενδεικτική για το μέλλον αφού όπως υπογράμμισε η Αρέτα αυτή η χρονιά όπως όλα δείχνουν ήταν και η τελευταία για την ίδια.

Με δηλώσεις της στα “ερτζιανά” και τα μικρόφωνα των καναλιών η έμπειρη λίμπερο τόνισε «Είναι η τελευταία μου σεζόν στο βόλεϊ, θα αφοσιωθώ πλέον στην οικογένειά μου. Έχω ‘δεθεί’ πολύ με τις κοπέλες και έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές, τις αγαπώ όλες».