BEACH VOLLEY

Ελληνοτουρκικές μονομαχίες σε Βαλκανικό φόντο

Ελληνοτουρκικές μονομαχίες σε Βαλκανικό φόντο

Αντιμέτωπες με δύο ομάδες της “Γείτονος” θα βρεθούν την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της πρεμιέρα του β’ τουρνουά του Βαλκανικού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, δύο από τις 4 ομάδες μας, που από χθες βρίσκονται στην Προύσα.

Μετά το “χρυσό” μετάλλιο των Καραγκούνη/Τσοπούλου στο Ντούρες της Αλβανίας, τα “ελληνικά χρώματα”, θα κυνηγήσουν, αρχής γενομένης από αύριο, τη διάκριση με τις πιο δυνατές μας ομάδες σε γυναίκες και άνδρες.

Στις γυναίκες, Πέννυ και Κωνσταντίνα (Νο 3), θα τα δώσουν όλα γα να διατηρήσουν τα κεκτημένα του α’ τουρνουά στο Ντούρες της Αλβανίας, ενώ έτοιμες για μια ακόμη υπέρβαση μετά την είσοδο στις 10 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, είναι και οι νεαρές διεθνείς Δήμητρα Μαναβή/Αλίκη Σπηλιωτοπούλου (Νο7).

Στην πρεμιέρα του Γ’ ομίλου οι Καραγκούνη/Τσοπούλου την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, θα αναμετρηθούν με τις Τουρκάλες, Μπακάρ/Οτσακσί (Νο 11) στις 16.30, ενώ νωρίτερα, στις 15.40, για τον Β’ όμιλο Μαναβή/Σπηλιωτοπούλου κοντράρονται με τις ισχυρές Τρανς/Τιντέσκοφ (Νο 2) από τη Δανία.

Στους άνδρες αντίστοιχα πολλές ελπίδες διάκρισης συγκεντρώνουν οι φιναλίστ ομάδες του Πανελληνίου τουρνουά Μάστερς 2017. Στην αυριανή πρεμιέρα, στις 9.50 πρωταθλητές Ελλάδας, Δημήτρης Νιώπας και Θοδωρής Παπαδημητρίου (Νο 13) θα αντιμετωπίσουν τους Τούρκους Νουρέτιν/Οζντεμίρ (Νο 4), ενώ τα “ασημένια” παιδιά από την Πάτρα, Γιώργος Κοτσιλιάνος και Βασίλης Κωστόπουλος (Νο 3) στις 10.40 θα μονομαχήσουν με τους Ρουμάνους Μπαντιτσεάνου/ Βιρλάν (Νο 7).

ΕΔΩ το πλήρες πρόγραμμα της διοργάνωσης.