ΔΙΕΘΝΗ

Έμεινε εκτός τελικού η Παπαφωτίου

Έμεινε εκτός τελικού η Παπαφωτίου

Η διεθνής πασαδόρος της Μιλούζ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπεζιέρ στον α’ ημιτελικό του Κυπέλλου Γαλλίας και μετά τον αποκλεισμό της και από την Ευρώπη στοχεύει πλέον στην κατάκτηση του γαλλικού τίτλου.

Παρά το καλό της ξεκίνημα, η “οικοδέσποινα” Μιλούζ που με τη βοήθεια των οπαδών της αλλά και του πολύ καλού παιχνιδιού της Παπαφωτίου, προηγήθηκε με 25-16 με 1-0 σετ, η Μπεζιέρ κατάφερε στα σημεία να ισοφαρίσει σε 1-1 με 28-26. Μεγάλη μάχη έγινε και στο τρίτο σετ, όπου η Μπεζιέρ με πρωταγωνίστρια την 17 χρονη Σουηδέζα διαγώνια των 195 εκατοστών, Ιζαμπέλε Χάακ, προηγήθηκε με 19-16 και διατηρώντας έστω και δύσκολα την πολύτιμη διαφορά ζευγάρωσε με 25-23 τα κερδισμένα της σετ.

Υπό την παρουσία του τεχνικού, Γιάννη Αθανασόπουλου, που την περασμένη Κυριακή στέφθηκε Κυπελλούχος Γερμανίας, με μία επική ανατροπή 3-2 από 0-2 της Σβέριν, η Μιλούζ πάλεψε για να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς σε τάι μπρέικ, όμως το “κρύο αίμα’ της κορυφαίας ίσως παίκτριας σε αυτή την ηλικία, Χαακ, διαμόρφωσε με 25-21 το τελικό 3-1 που “έσβησε” άδοξα έναν ακόμη φετινό στόχο των γηπεδούχων.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...