Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παρέμεινε στο λιμάνι ο Στεφάνου

Παρέμεινε στο λιμάνι ο Στεφάνου

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε τη συνεργασία του με τον διεθνή λίμπερο, Γιώργο Στεφάνου με τον ίδιο να θέτει πρωταρχικό στόχο την επιστροφή των “ερυθρολεύκων” στην κατάκτηση της κορυφής του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού και οι πρώτες δηλώσεις του διεθνή λίμπερο:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – Τ.Α.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον διεθνή αθλητή πετοσφαίρισης, Γιώργο Στεφάνου και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Γιώργος Στεφάνου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:

«Αυτή είναι η έκτη συνολικά χρονιά που θα αγωνίζομαι με την φανέλα του Ολυμπιακού. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνει ο Ολυμπιακός προς το πρόσωπο μου. Είμαι ενοχλημένος από την απώλεια του περσινού Πρωταθλήματος. Γνωρίζω την θέληση του σωματείου, των οπαδών και των αθλητών για την κατάκτηση αυτού του στόχου, οπότε τον θέτω ως πρωταρχικό! Όπως λέω και κάθε χρόνο, πάνω από όλα να έχουμε υγεία όλοι οι αθλητές και να προσπαθήσουμε από την αρχή μέχρι το τέλος για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου, του Λιγκ Καπ και μιας καλής πορείας στην Ευρώπη, έτσι ώστε να έχουμε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά.»