ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Εμπειρίες στο Νις για Άθλο Ορεστιάδας

Εμπειρίες στο Νις για Άθλο Ορεστιάδας

Πλούσιες παραστάσεις και πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον απέκτησε η ομάδα Παίδων του Άθλου Ορεστιάδας κατά την παραμονή της στην Σερβίακ και την συμμετοχή της στο τουρνουά της Νις όπου κατέκτησε την 4η θέση στην τελική βαθμολογία.

Μια μοναδική ευκαιρία να αγωνιστούν στο τουρνουά της Νις στην Σερβία είχαν οι μικροί αθλητές του Άθλου Ορεστιάδας. Η ομάδα του Έβρου που επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη και τις Ακαδημίες ήταν προσκεκλημένη της Σερβικής Ομοσπονδίας και του προέδρου της  Okdesetka,  Ζοραν Νεζοβιτς στο τουρνουά της Νις και φρόντισε να προσφέρει αναμνήσεις ζωής στους αθλητές της.

Στα αγωνιστικά οι «βυσσινί» του Θοδωρή Χουσίδη τοποθετήθηκαν στον 2ο όμιλο όπου γνώρισαν την ήττα από τις  Okdesetka (2-1), Toplicanin 97 Prokuplie (2-1) και νίκησαν 2-0 της Pirot καταλαμβάνοντας την 2η θέση.

Έτσι στην συνέχεια του τουρνουά αντιμετώπισε την 2η ομάδα του 1ου Ομίλου που ήταν η Toplicanin Prokuplie για τις θέσεις 3-4. Η ομάδα του Έβρου ηττήθηκε από τους Σέρβους με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 4η θέση του τουρνουά και να κερδίσει το χειροκρότημα όλων.

Την Κυριακή με πρωτοβουλία του προέδρου της OkDesetka, Ζόραν Νεζοβιτς, η αποστολή του Άθλου Ορεστιάδας ξεναγήθηκε στην όμορφη πόλη του Νις, με τους αθλητές να χαλαρώνουν μετά από μία έντονη αγωνιστικά πρώτη μέρα.

Στα θετικά της παρουσίας του Άθλου στην Σερβία περνά το γεγονός  ότι κλείστηκε ραντεβού για συμμετοχή των «βυσσινί» σε επόμενο τουρνουά τον Οκτώβριο του 2018 σε άλλη πόλη της Σερβίας αλλά και την άνοιξη του 2019.

Την ίδια ώρα δόθηκε ραντεβού με ομάδες από την Σερβία για να συμμετέχουν στο 4ο Βαλκανικό τουρνουά που θα διοργανώσει ο Άθλος Ορεστιάδας την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019 στην έδρα του στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ».

Με αφορμή την ολοκλήρωση του τουρνουά του Νίς η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας έδωσε συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας Θοδωρή Χουσίδη αλλά και όλους τους παίκτες για το αγωνιστικό επίπεδο που έδειξαν στην Σερβία. Παράλληλα οι «βυσσινί» ευχαρίστησαν τον προπονητή και συντοπίτη τους Ντράγκαν Μιχαϊλοβίτς για την βοήθεια που παρείχε προς τον σύλλογο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΦΑΣΗΣ

Α ΟΜΙΛΟΣ
1.LOTUS CACAK                        9
2.TOPLICANIN PROKUPLIE 6
3.NIS                                             4
4.KNJAZEVAC                            2

Β ΟΜΙΛΟΣ
1.DESETKA NIS                                9
2.ATHLOS ORESTIADAS               5
3.PIROT                                              3
4.TOPLICANIN 97 PROKUPLIE  2

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.DESETKA NIS
2.LOTUS CACAK
3.TOPLIKANIN PROKUPLIE
4.ATHLOS ORESTIADAS
5.NIS
6.PIROT
7.TOPLICANIN97 PROKUPLIE
8.KNJAZEVAC